Angus Dundee Distillers har over 60 års erfaring med destillering, tapping og eksport av skotsk whiskyprodukter og annet brennevin rundt om i verden.
Vårt selskap Angus Dundee har to single malt-destillerier: Tomintoul som ligger i den prestisjetunge Speyside Glenlivet-regionen og Glencadam som ligger i det østlige høylandet i Skottland. Vi har også et tappeanlegg i Coatbridge nær Glasgow.

Vår suksess er basert på å skreddersy produktspesifikasjoner for å møte kundenes krav, gi rask respons på kundenes behov og forventninger, hvor som helst i verden, og levere utmerkede produkter til konkurransedyktige priser.

Vårt mål er å gi våre kunder de produktene de ønsker, når de vil ha dem, til riktig pris og kvalitet. Angus Dundee snakker ditt språk; vårt flerspråklige personale er tilgjengelig for å svare på bestillinger eller forespørsler raskt og effektivt.

Vår Scotch Whisky selges i blended, deluxe blended, single malt, blended malt og single cask varianter. Vi leverer whisky i bulk for lokal tapping.

Vi eksporterer whiskyene våre til mer enn 80 land rundt om i verden.

Produkter

wine bottle

Whisky

Angus The Dundee Blended Scotch Whisky

70cl

Horeca

404.90 kr
wine bottle

Whisky

For Peat's Sake

70cl

Horeca

394.90 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.