
Rødvin
Karnage Kinto
Lys rød, ufiltrert. Aroma av røde bær, vannmelon, saltsten. Juicy og leskende med et fint bitt, høy syre, balansert utgang. Drikk som aperitiff eller til gruyère, brie, cheddar. Server 10-12 C.
Rødvin
Lys rød, ufiltrert. Aroma av røde bær, vannmelon, saltsten. Juicy og leskende med et fint bitt, høy syre, balansert utgang. Drikk som aperitiff eller til gruyère, brie, cheddar. Server 10-12 C.
Produktinformasjon
Karnage
Karnage er Stéphane Planche, sommelier og eier av den legendariske vinsjappa/baren i Arbois, Les Jardins de St-Vincent,– med seg på dekk har han Charles Dagand tidligere Domaine de LÓctavin.
Sammen kjøper denne forrykende duoen druer fra forskjellige produsenter i Jura og omegn som negocianter, og de lager vinene på Charles vingård nord for Arbois.
Resultatet er rene og levende viner – de er litt ville i nikkersen og alle med uendelig karakter.
Lys rød, ufiltrert. Aroma av røde bær, vannmelon, saltsten. Juicy og leskende med et fint bitt, høy syre, balansert utgang. Drikk som aperitiff eller til gruyère, brie, cheddar. Server 10-12 C.
Druer fra David Caër i Aspiran, Hérault. Leire og kalksten.
Bortgjemt mellom grønne åskammer og en times kjøretur rett øst fra Burgunds Côte d'Or, ligger den minste franske vinregionen: Jura – kjent for eventyrlige viner, comté-ost, og huset til Louis Pasteur. Vinmarkene i Jura som ligger i høydedragene har et terroir som ligner på Burgund, med kalkstein fra juratiden (200-145 millioner år siden). Deler av Jura har også et særegent jordsmonn fra trias-perioden (enda lenger tilbake i tid enn juratiden, 250-200 millioner år siden), og trias-leire kan gi spennende vin med hint av røyk og mineraler.
Håndplukket 50% Cinsault, 35% Grenache Noir og 15% Grenache Blanc. Cinsault presses direkte, resterende druer spontangjærer i hele klaser i juicen fra Cinsault. En form for karbonmaserasjon i 10 dager, da de hele druene ikke får okysgen. Ren vin, ingenting legges til. Usvovlet.
Cinsault 50% , Grenache 35% , Grenache Blanc 15%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.