
Akevitt
Aqua Vitae Conference
Danmark
Akevitt
Danmark
Om produktet
Opprinnelse
Produktinformasjon
Aqua Vitae Sydfyn
Lokal frukt, med unntak av Williams pære som blir dyrket på Lilleø. Frukten knuses og kaldgjærer i 2 måneder – den langsomme gjæringen er med på å bevare aromaene. All masse (skall, fruktkjøtt og kjerner) går til destillering på pot still fra Muller Brennerei, som gir ca. 35% høyere fruktaroma sammenlignet med andre pot still apparater. Halen kuttes ved rundt 70%. Vannet som blir brukt til fortynning ned til 40%, er dansk og derfor relativt hardt med mye kalk, derfor filtreres dette først. Hjertet av destilleringen står 6 uker i ro. Frys og filtrering ved -3 til -5 grader. Prosessen fra frukt til flaske tar om lag 8 måneder.
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.