Hvitvin

Villa Borghetti Chardonnay

Denne vinen viser fruktige toner, vanilje og hasselnøtt hint på nesen. Frisk og velstrukturert med en tørr og lang finish. Restsukker: 2,70 g/l - Syre 5,52 g/l

Italia

Horeca 162,64 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 6/12 Fylde
  • 6/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Balansert smak, modne epler med underliggende tropiske toner. Ettersmak av mandler og brioche.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Chardonnay 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.54 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5972765
  • Vinmonopol13938501
  • LuktGul, grønnskjær.
  • SmakBalansert smak, modne epler med underliggende tropiske toner. Ettersmak av mandler og brioche.
  • FargeFrisk, balansert duft av moden frukt, toner av vanilje og hasselnøtt.
  • ProdusentPasqua - House of The Unconventional
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua - House of The Unconventional

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Denne vinen viser fruktige toner, vanilje og hasselnøtt hint på nesen. Frisk og velstrukturert med en tørr og lang finish. Restsukker: 2,70 g/l - Syre 5,52 g/l

Produksjonsmetode

Myk pressing uten maserasjon, langsom gjæring ved lave temperaturer (14-16 C °). 40 % av blandingen avslutter den alkoholiske gjæringen i barriques og i første passasje tonneaux, hvorpå 50 % av vinen legges på eikefat i 6 måneder før montering og tapping.

Druetyper

Chardonnay 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.