Rødvin

Villa Borghetti Bardolino Classico

Rødvin med fruktige opplevelser av rips og kirsebær. På ganen er harmonisk, syrlig og velstrukturert. Passer godt til velsmakende italienske pastaretter, grønnsaksforretter, lyst kjøtt retter og ferske oster. Serveres ved 14 °C. Alkohol 12,5 - Sukker 8,5 g/l

Italia

Horeca 142,55 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Ost
  • Smak
  • 3/12 Garvestoffer
  • 4/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av solbær og kirsebær, med rundhet og god balanse.
  • Drikkeklar, ikke egnet for lagring
  • Corvina 60% , Corvinone 25% , Molinara 15%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12.5%
  • Syre 5.5 g/l
  • Sukker 8,2 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5601869
  • Vinmonopolnr3357501
  • LuktDyp rubinrød.
  • SmakSmak av solbær og kirsebær, med rundhet og god balanse.
  • FargeAroma og solbær og kirsebær.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang*2021
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Rødvin med fruktige opplevelser av rips og kirsebær. På ganen er harmonisk, syrlig og velstrukturert. Passer godt til velsmakende italienske pastaretter, grønnsaksforretter, lyst kjøtt retter og ferske oster. Serveres ved 14 °C. Alkohol 12,5 - Sukker 8,5 g/l

Område

Druene kommer fra vingårder som ligger på den sørøstlige bredden av Gardasjøen. Her viser de tradisjonelle Corvina-, Rondinella- og Molinara-druene, som vokser på grusete jorder av isbreer, som gir noe friskere og fruktigere opplevelser enn i Valpolicella-sonen.

Produsjonsmetode

Gjæring i temperaturkontrollerte ståltanker i 10-12 dager ved 22-24°C før den modnes i rustfrie ståltanker i 5-6 måneder.

Druetyper

Corvina 60% , Corvinone 25% , Molinara 15%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.