Produsent
Pasqua - House of The Unconventional
Om produsenten
Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.
Karakteristikk
Rødvin med fruktige opplevelser av rips og kirsebær. På ganen er harmonisk, syrlig og velstrukturert. Passer godt til velsmakende italienske pastaretter, grønnsaksforretter, lyst kjøtt retter og ferske oster. Serveres ved 14 °C. Alkohol 12,5 - Sukker 8,5 g/l
Område
Druene kommer fra vingårder som ligger på den sørøstlige bredden av Gardasjøen. Her viser de tradisjonelle Corvina-, Rondinella- og Molinara-druene, som vokser på grusete jorder av isbreer, som gir noe friskere og fruktigere opplevelser enn i Valpolicella-sonen.
Produksjonsmetode
Gjæring i temperaturkontrollerte ståltanker i 10-12 dager ved 22-24°C før den modnes i rustfrie ståltanker i 5-6 måneder.
Druetyper
Corvina 60%
, Corvinone 25%
, Molinara 15%