
Hvitvin
Dom. Francoise André Pernand - Vergelesses - Les Pins
Område 40,18 dekar - Vinrankens alder 25 år Gjennomsnittlig årlig produksjon 2300 fl. Ristet hasselnøtter på nesen med smaken av grønne epler, tydelig balanse av syre.
Frankrike
Hvitvin
Område 40,18 dekar - Vinrankens alder 25 år Gjennomsnittlig årlig produksjon 2300 fl. Ristet hasselnøtter på nesen med smaken av grønne epler, tydelig balanse av syre.
Frankrike
Produktinformasjon
Domaine Françoise André
Vår vingård ble skapt av burgundere og elskere av dets vin, Michel og Françoise André. Eventyret deres begynte i 1983 med anskaffelsen av vingården Savigny-les-Beaune 1er Cru "Les Vergelesses". En rekke kjøp av vinstokker fra prestisjefylte terrasser i Côte de Beaune fulgte, og i dag består vingården av 11 hektar. Deres tre sønner, Frédéric, Rodolphe og Thierry, som alle er nært knyttet til familiegodset, deltar diskret på vingården. Françoise, hvis domene nå bærer navnet sitt, er fortsatt veldig involvert i livet til vingården sammen med sin svigerdatter Lauriane, som nå er betrodd fremtiden til denne eiendommen forankret i områdene av Beaune.
Plot' ne våre er i landsbyene Pommard, Beaune, Chorey-les-Beaune, Savigny-les-Beaune, Pernand-Vergelesses og den berømte høyden Corton. Hvert plot har et unikt klima som igjen har sitt eget navn, historie, personlighet og plass i hierarkiet til Crus. Vi er forpliktet til å respektere identiteten til hver av tomtene våre omhyggelig. Vi praktiserer organisk dyrking basert på observasjon, forebygging og respekt for naturlig balanse. Vinene våre har blitt sertifisert som økologiske siden 2012-årgangen.
Område 40,18 dekar - Vinrankens alder 25 år Gjennomsnittlig årlig produksjon 2300 fl. Ristet hasselnøtter på nesen med smaken av grønne epler, tydelig balanse av syre.
Leire og Kalkstein
Vinmarkene vår dekker et område på 11 hektar i Côte de Beaune. Plot' ne våre er i landsbyene Pommard, Beaune, Chorey-les-Beaune, Savigny-les-Beaune, Pernand-Vergelesses og den berømte høyden Corton. Hvert plot har et unikt klima som igjen har sitt eget navn, historie, personlighet og plass i hierarkiet til Crus. Vi er forpliktet til å respektere identiteten til hver av tomtene våre omhyggelig. Vi praktiserer organisk dyrking basert på observasjon, forebygging og respekt for naturlig balanse. Vinene våre har blitt sertifisert som økologiske siden 2012-årgangen.
Innhøstingen gjøres manuelt med en nøye sortering av druene. De hele druene presses deretter i en pneumatisk presse. Pressing med en langsom og jevn økning i trykk gir fine og elegante viner. På samme måte utføres bunnfellingen (separasjon av mosten fra de suspenderte stoffene). Mosten (juice samlet ved å knuse druene) går gjennom sin alkoholholdige og malolaktiske gjæring på 350 liters fat. Røring er begrenset eller til og med forbudt i solar årganger for å bevare friskheten og spenningen til vinen. Andelen nye fat, ca. 25 til 30 % per år.
Chardonnay 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.