Rødvin

Pasqua Sangiovese Di Puglia Igt

En lettdrikkelig vin å glede seg over. Går utmerket med typiske middelhavsspesialiteter som fyldige pastaretter og grillet / rødt kjøtt. Serveres ved 14 - 16 ° C. 12% Alkohol - 8,5 g sukker

Italia

Horeca 132,00 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Storvilt
  • Ost
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 8/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Bløte tanniner, røde frukter, bjørnebær. Lang ettersmak.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Sangiovese 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12%
  • Syre 0.54 g/l
  • Sukker 5,4 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr1904085
  • Vinmonopolnr12008901
  • LuktDyp rød.
  • SmakBløte tanniner, røde frukter, bjørnebær. Lang ettersmak.
  • FargeAromaer av moden frukt.
  • ProdusentPasqua - House of The Unconventional
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Puglia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeSkrukapsel
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua - House of The Unconventional

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

En lettdrikkelig vin å glede seg over. Går utmerket med typiske middelhavsspesialiteter som fyldige pastaretter og grillet / rødt kjøtt. Serveres ved 14 - 16 ° C. 12% Alkohol - 8,5 g sukker

Område

Apulia

Produsjonsmetode

Tradisjonell vinfremstilling, med maserasjon på skinnene ved kontrollerte temperaturer. Bløtpressing av bærene, for å unngå utskillelse av bitter tanniner som promoterer antocyaninene som gir dypere farge. Når alkoholgjæringen er over, forsetter vinene i en spontan malolaktisk gjæring i 20-25 dager. Vinen blir deretter montert og tappet på flasker.

Druetyper

Sangiovese 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.