Rødvin

Pasqua Ripasso Organic

Mørk rød. Kirsebær og rips. Runde tanniner, frisk og fyldig og med toner av bær.

Italia

Horeca 216,40 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 8/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Runde tanniner, frisk og fyldig og med toner av bær.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 60% , Corvinone 30% , Rondinella 10%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.56 g/l
  • Sukker 8,7 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5844220
  • Vinmonopolnr13487101
  • LuktMørk rød.
  • SmakRunde tanniner, frisk og fyldig og med toner av bær.
  • FargeKirsebær og rips.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Mørk rød. Kirsebær og rips. Runde tanniner, frisk og fyldig og med toner av bær.

Jordmonn

Kalk og leire

Område

Valpantena, nordøst om Verona

Produsjonsmetode

Etter pressing og avstilkning settes gjæringen i gang med kontrollert temperatur på 25-26 °C med remontering hver 8. time for å trekke ut polyfenoler og antocyaniner. Plassert i ståltanker til februar. Vinen blir deretter liggende på det tørkede skallet til Amarone hvor det gjæres igjen for å forbedre strukturen og aromaene til vinen, i henhold til tradisjonelle "Ripasso-metoden". Etter dekantering overføres vinen til barriques hvor den holder seg i 8 måneder før montering og tapping. Lagres på flaske i 2-3 måneder.

Druetyper

Corvina 60% , Corvinone 30% , Rondinella 10%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.