Rødvin

Pasqua Primitivo Salento Igt Lapaccio

Primitivo 100%. En vin med en dybde i fargen en varm nese som avslører intense kirsebær og plomme aromaer varm og rik, harmonisk på munnen. Ideell for smakfull pasta, grillet kjøtt og krydret oster. Serveres ved 16-18°C. Alkohol 13,5 - Sukker 10 g/l

Italia

Horeca 142,55 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Småvilt og fugl
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Varm krydret frukt med snev av plommer.
  • Drikkeklar, ikke egnet for lagring
  • Primitivo 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.53 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr1789874
  • Vinmonopolnr3761301
  • LuktDyp rubinrød.
  • SmakVarm krydret frukt med snev av plommer.
  • FargeDuft av varm, krydret frukt med snev av plommer.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Primitivo 100%. En vin med en dybde i fargen en varm nese som avslører intense kirsebær og plomme aromaer varm og rik, harmonisk på munnen. Ideell for smakfull pasta, grillet kjøtt og krydret oster. Serveres ved 16-18°C. Alkohol 13,5 - Sukker 10 g/l

Område

Lapaccio har sin opprinnelse i Salento-området, det virkelige hjertet av vinproduksjonen i Apulia. I denne regionen begynte familien å lage vin for over 90 år siden før de flyttet herfra til Verona. Dette området er spesielt kjent for dyrking av Primitivo-druen. Her har vindyrking gammel opprinnelse, som dateres tilbake til tiden til Magna Grecia.

Produsjonsmetode

De røde Primitivo-druene høstes og presses umiddelbart ved kontrollert temperatur. Fermentering utføres med maserasjon på skinnene i 12-14 dager og daglig overpumping for å trekke ut flere tanniner og antocyaniner ved 25-27°C. 50 % av vinen lagres i barriques i 30-40 dager.

Druetyper

Primitivo 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.