Hvitvin

Pasqua Hey French

En vin med stort aldringspotensiale. Garganega gir vinstrukturen, friskheten og duften med blomsternotater og intens mineralitet, et dypt uttrykk for jordkomposisjonen med vulkanisk opprinnelse. Når du smaker, uttrykkes de forskjellige årgangene i en lang rekke med hint og notater som spenner fra bare blomstrende blomster til kamille, hasselnøtt, sitrus, tropisk frukt. 13,5% abv - sukker 2,6 g/l

Italia

Horeca 311,35 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 8/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Mineralsk, noe nøttepreg, epler og sitrus.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Garganega 55% , Pinot Blanc 30% , Sauvignon Blanc 15%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.5 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5401088
  • Vinmonopolnr11319301
  • LuktLys gyllengul.
  • SmakMineralsk, noe nøttepreg, epler og sitrus.
  • FargeFloral med mineralitet og frisk.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang-
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

En vin med stort aldringspotensiale. Garganega gir vinstrukturen, friskheten og duften med blomsternotater og intens mineralitet, et dypt uttrykk for jordkomposisjonen med vulkanisk opprinnelse. Når du smaker, uttrykkes de forskjellige årgangene i en lang rekke med hint og notater som spenner fra bare blomstrende blomster til kamille, hasselnøtt, sitrus, tropisk frukt. 13,5% abv - sukker 2,6 g/l

Jordmonn

Dette nyskapende prosjektet ble satt i gang fra en vingård på fire og en halv hektar som vedhøyeste punkt når 600 meter o.h, med sørvestlig eksponering.Vingården ligger på en bakketopp med erptiv basaltisk jord av vulkansk opprinnelse med stor kalkholdige utmark som tilbyr en ideell symbiose av miljø og druesorter for produksjon av hvitviner av høy kvalitet. Dette oppmuntrer til produksjon av viner med stor mineralitet, lang levetid og et stort aldringspotensial.

Område

Monte Calvarina

Produsjonsmetode

Denne vinen er et kraftig uttrykk for karakteristikken til de opprinnlige vinmarkene som ligger i flere forskjellige områder på veronesisk side av Calvarina-fjellet, iden østligste delen av Soave-betegnelsen. En blanding av de beste 4 årgangenesiste tiår (2013, 2015, 2016, 2017) er valgt som det maksimale uttrykket forvingården gjennom sin historie. For hvert år valgt, forgår vinifikasjonen av de hvitedruene med maserasjon på skallet i omtrent 10 timer. Deretter aktiviseresgjæringen med utvalgt gjær ved lave temperaturer. En delvismalolaktisk gjæring følger med omtrent 10% av produktet i barriques.Prosessen fortsetter med lagring på 2. gangs brukte fat i 6 måneder. Og såvin legges i ståltanker for videre utvikling og foredling.

Druetyper

Garganega 55% , Pinot Blanc 30% , Sauvignon Blanc 15%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.