Produsent
Pasqua - House of The Unconventional
Om produsenten
Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.
Karakteristikk
En vin med en intens rubinrød farge, med tydelige aromaer av kirsebær, mørke bær. Rik, varm og myk på smak, med fløyelsmyke tanniner.
Kombineres med smakfulle forretter med kjøtt, eller hovedretter som stekt biff, grillet kjøtt, lammestek.
Serveres ved 16-18°C
Produksjonsmetode
Etter pressing og avstilking følger maserasjon på skallet i 15 dager, med
remontering og gjæring ved en kontrollert temperatur på 20-24°C. Produktet
forblir i rustfrie ståltanker frem til februar når den fermenteres på de brukte skallene
av Amarone for å utvikle struktur og aromaer. Etter dette blir vinen
overført til barriques med ulik kapasiteter.
Druetyper
Corvina 60%
, Rondinella 20%
, Corvinone 10%
, Negrara 10%