Musserende

Nadal Original Corpinnat Brut Reserva

Strågul farge. Noter av modne epler og sitrus, kjeks og krydder. Små bobler med en litt kremete finish

Spania

Horeca 184,75 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 6/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Litt utviklet med kremet brus, preg av modent eple og sitrus, litt kjeks, fløte og krydder.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Macabeo 39% , Parellada 39% , Xarel·lo 22%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12%
  • Syre 0.54 g/l
  • Sukker 4,9 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeMusserende
  • EPDnr5785167
  • Vinmonopolnr12145301
  • LuktLys grønngul.
  • SmakLitt utviklet med kremet brus, preg av modent eple og sitrus, litt kjeks, fløte og krydder.
  • FargeFokusert aroma av eple og sitrus, innslag av kjeks, nøtt, urt og blomst.
  • ProdusentEnric Nadal S.L.
  • Årgang-
  • Land, distrikt Spania
  • Inneholder-
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Enric Nadal S.L.

Om produsenten

Can Nadal Boadella ble grunnlagt tidlig på 1500-tallet. Pergamentet undertegnet av notarius Francesch Berthomeu i 1510 bekrefter at Pere Nadal eier en eiendom i kommunen Torrelavit.Opprinnelsen til våre musserende viner går tilbake til slutten av den spanske borgerkrigen (1936-1939), da Ramon Nadal Giró tok tilbake vingården som var ekspropriert for å lage en flyplass. Han bestemte seg da for å omorganisere familiens brandyvirksomhet mot produksjon av musserende vin. Som et resultat av denne utviklingen så den første flasken Brut Nadal dagens lys i 1943.Sytti år senere fortsetter frukten av de innfødte druene av Penedès - Xarel·lo, Parellada og Macabeo - å bli dyrket i vingårdene våre, i henhold til retningslinjer for økologisk vindyrking, slik at vi kan produsere årganger av høy kvalitet musserende viner inspirert av håndverket av méthode champenoise (tradisjonell metode). Siden 1998, med den tredje generasjonen av Nadal-familien som nå leder vingården, har vårt produktsortiment blitt utvidet. Vi har begynt å utvikle de første hvite vinene på gården med en kjærlighet til dren Xarel lo. Vi lanserte også den første søte hvitvinen av naturlig botrytis utviklet i Spania. I samsvar med vår grunnleggers ånd, fortsetter dagens viner og cavas Nadal å uttrykke menneskets forpliktelse til landet.

Karakteristikk

Strågul farge. Noter av modne epler og sitrus, kjeks og krydder. Små bobler med en litt kremete finish

Område

CORPINNAT-merket sertifiserer ikke bare deres opprinnelse, men også en av de mest kresne produksjonsteknikkene (i både vingården og kjelleren) i verden: eksklusiv manuell og miljøvennlig høsting, komplett vinfremstillingsprosess på samme eiendom, og aldring i minst 18 måneder.I februar 2019 fjernet vi ordet Cava fra flaskene våre og erstattet det med Corpinnat. Ved å gjøre dette forpliktet vi oss til kvalitet og alle de strenge selvpålagte årlige revisjonene som følger med det. I dag, med mål om å bli et globalt referanseindeks for fortreffelighet, har det kollektive Corpinnat-merket åpnet en ny mulighet for musserende viner fra hjertet av Penedès. Besteforeldrene våre kalte den Champagne og foreldrene våre kalte den Cava. Men vinen vår fortsetter å utvikle seg, og barna våre vil kalle den Corpinnat.

Produsjonsmetode

Champagne metoden med lagring på minimum 30 måneder.

Druetyper

Macabeo 39% , Parellada 39% , Xarel·lo 22%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.