Rødvin

Gianni Tessari Pinot Noir Igt Veneto Rosso

Kirsebærrød farge. Aromaer av vill rød frukt. Middels struktur, lette tanniner. Mat: går bra med hvitt kjøtt og grillet fisk. 12% alkohol, serveres på 18-20 grader - sukker 3,5 g/l

Italia

Horeca 162,63 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Svinekjøtt
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Middels struktur, lette tanniner.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Pinot Noir 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12.5%
  • Syre 0.5 g/l
  • Sukker 3,4 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5666383
  • Vinmonopolnr12143301
  • LuktKirsebærrød.
  • SmakMiddels struktur, lette tanniner.
  • FargeRøde frukter.
  • ProdusentGianni Tessari
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Gianni Tessari

Om produsenten

Giannitessari. Ledet av Gianni Tessari, et kjent navn i vinområdet i Verona. På begynnelsen av 80-tallet begynte han sammen med sin bror et eventyr som brakte Soavene deres til markeder i hele verden. Dette er år med stor suksess for den italienske vinen. Great Soave, uttrykk for den vulkanske jorda røde viner med god balanse, fra Berici Hills kalkholdige terroir, og den glitrende Lessini Durello preget av mineraliteten og finheten i Monti Lessini.55 hektar vinmarker fordelt på tre DOC (Roncà for Lessini, Soave og Sarego for Berici Hills), en moderne kjeller med rundt 7000 m2 og 350.000 flasker produsert for totalt 15 etiketter. Dette er tallene for en realitet som under ledelse av Gianni, med hjelp av kona Anna Maria og deres døtre Valeria og Alice, kombinerer et bredt spekter av territorier og personligheter. Tre territorier, en lidenskap.

Karakteristikk

Kirsebærrød farge. Aromaer av vill rød frukt. Middels struktur, lette tanniner. Mat: går bra med hvitt kjøtt og grillet fisk. 12% alkohol, serveres på 18-20 grader - sukker 3,5 g/l

Jordmonn

Vulkansk jordsmonn

Område

Roncà, Veneto, Alpone dalen

Produsjonsmetode

Høstet for hånd. Fermentering rustfrie ståltanker i omtrent 10 dager.Lagring i 4000 liters eikefat i 6 måneder før tapping på flaske

Druetyper

Pinot Noir 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.