Hvitvin

Tenimenti Grieco Falanghina Keykeg

Lys strå gul farge med grønlige refleksjoner. På nesen fremhever det hint av akasie og kornblomster som gir et hint av sitrus. Frisk smak med mineralavkastning som gir en god territoriell referanse 12,5% alkohol - - Sukker 2,6 g/l

Italia

Horeca 3 015,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • -
  • Smak
  • -
  • Om vinen
  • -
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Volumn 2000cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5863378
  • Vinmonopol-
  • Lukt-
  • Smak-
  • Farge-
  • ProdusentTenimenti Grieco
  • Årgang-
  • Land, distrikt Italia
  • Inneholder-
  • Emballasjetype-
  • Korktype-
  • Utvalg-
  • GrossistUrban Wines
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Tenimenti Grieco

Om produsenten

Fra en 150 meters høyde, med utsikt over kysten til Adriaterhavet og til Tremiti-øyene - det er her vi finner Tenimenti Griecos vingårder og kjeller. Denne dynamiske, innovative vingården drar full nytte av beliggenhetens enestående potensiale for vinproduksjon i topp kvalitet. Kystviner, med sin egen unike identitet næret av jod belastede havbris, er det typiske uttrykket for et landskap mellom himmel og hav.

Karakteristikk

Lys strå gul farge med grønlige refleksjoner. På nesen fremhever det hint av akasie og kornblomster som gir et hint av sitrus. Frisk smak med mineralavkastning som gir en god territoriell referanse 12,5% alkohol - - Sukker 2,6 g/l

Jordmonn

Medium strukturert

Område

Tenimenti er en kystvingård med utsikt over sjø landskap, næret av svakt salte profil av jod belastede havbris, dyrkes druene som brukes til å lage dette spekteret av givende hyggelige endruede viner. Produksjonssone: San Martino i Pensilis

Produksjonsmetode

Manuell høsting med et nøye utvalg av druer. Avstilking og pressing. Statisk avklaring, separering av sedimenter og inokulering med valgt gjær. Alkoholisk gjæring ved 15-16 °C i rundt 10-15 dager. Lagres i rustfritt stål med periodiske suspensjon av bunnfallet i rundt tre måneder. Montering og tapping i Mars.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.