Rødvin

Pasqua Dlz Primitivo Di Puglia

Mørk rød. Mørke bær og kryddertoner. Middels fyldig. Fin balanse mellom fruktighet og friskhet. Saftig og fast.100 % Primitivo

Italia

Horeca 162,63 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Småvilt og fugl
  • Smak
  • 4/12 Garvestoffer
  • 8/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Krydder, røde bær, vanilje og sjokolade.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Primitivo 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.6 g/l
  • Sukker 14 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5777404
  • Vinmonopolnr13291701
  • LuktMørkrød.
  • SmakKrydder, røde bær, vanilje og sjokolade.
  • FargeMørke bær og plomme.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Mørk rød. Mørke bær og kryddertoner. Middels fyldig. Fin balanse mellom fruktighet og friskhet. Saftig og fast.100 % Primitivo

Område

Puglia

Produsjonsmetode

De røde Primitivo-druene er forsiktig håndplukket i 20 kg kassetter og deretter raskt brakt til vingården der de er avstilket og forsiktig presset. Druene holder seg i en uke i tanken ved lav temperatur i for å få en pre-gjærende maserasjon. Alkoholholdig gjæring skjer ved 22-26°C i rundt 15-20 dager med daglige remontasjer. Når gjæringen avsluttes, vin er pumpet over i en annen tank hvor malolaktisk gjæring finner sted. Deretter ligger vinen på trefat i 6 måneder før den tappes på flaske

Druetyper

Primitivo 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.