Hvitvin

Pasqua Chardonnay Bio Mucchietto

Dyp strå gul i fargen. Denne vinen viser fruktighet av sitrus, grapefrukt og modne epler med et snev av moden fersken og mandler. En tydelig syre garanterer lang og harmonisk ettersmak.

Italia

Horeca 157,36 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 3/12 Sødme
  • 7/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Tørr, fruktig med toner av sitronskall.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Chardonnay 80% , Grillo 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker 6,5 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5777446
  • Vinmonopolnr13291801
  • LuktStrågul.
  • SmakTørr, fruktig med toner av sitronskall.
  • FargeFruktig duft av melon, fersken, pære, laurbær, mandel og sitrus.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang*2021
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeSkrukapsel
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Dyp strå gul i fargen. Denne vinen viser fruktighet av sitrus, grapefrukt og modne epler med et snev av moden fersken og mandler. En tydelig syre garanterer lang og harmonisk ettersmak.

Område

Denne vinen stammer fra den vestlige siden av den vakre øya Sicilia. Dette miljøet er perfekt egnet for organisk vindyrking og forskjellene i vingård høydene får høsten til å strekke seg over så lenge som fire uker, noe som gir sunne, fullt modne druer med tydelig friskhet og høyt aromatisk uttrykk.

Produsjonsmetode

Reduktiv vinifiseringen. Denne typen vinifiseringen er en ny trend som øker i Europa for produksjon av hvite og roséviner. Den er spesielt egnet til druesorter rik på variantaromaer som er følsomme for oksidasjon. Det reduktive vinifiseringen bruker nye systemer som kan gir beskyttelse mot oksidasjon, spesielt under mostekstraksjon, ved bruk av inerte gasser som CO2 og N2

Druetyper

Chardonnay 80% , Grillo 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.