Rosévin

Cecilia Beretta Rosè Trevenezie Igt Freeda

Cecilia Beretta, en innflytelsesrik og fascinerende adelskvinne på 1700-tallet, pleide å ta imot aristokrater og kunstnere fra forskjellige deler av Europa i salongen sin. Når vi leser dagbøkene hennes, kan vi utlede at en av de menneskene som mest påvirket hennes vekst og stimulerte hennes kunstneriske orientering var en kusine fra Nord-Europa, som bodde i det som nå er Sverige. Hennes navn var: Freeda (Frida). Corvina møter den aromatiske friskheten til Sauvignon og den krydret runde karakteren til Carménère. Freeda er en perfekt kombinasjon av fruktige og krydret aromaer med en sterk mineralitet og friskhet. Finishen er lang og harmonisk.Vin kan serveres til skalldyrsrisotto, østers, grillet fisk eller lange late kvelder.

Italia

Horeca 138,36 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Skalldyr
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 3/12 Sødme
  • 9/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Mineraler, frisk med strukturert fylde.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Carménère 10% , Corvina 60% , Sauvignon Blanc 30%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12.5%
  • Syre 0.58 g/l
  • Sukker 6,2 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRosévin
  • EPDnr5601844
  • Vinmonopol11996901
  • LuktLys rosa.
  • SmakMineraler, frisk med strukturert fylde.
  • FargeKirsebær, bringebær og grønne pepperkorn.
  • ProdusentCecilia Beretta
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Trevenezie
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Cecilia Beretta

Om produsenten

Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.

Karakteristikk

Cecilia Beretta, en innflytelsesrik og fascinerende adelskvinne på 1700-tallet, pleide å ta imot aristokrater og kunstnere fra forskjellige deler av Europa i salongen sin. Når vi leser dagbøkene hennes, kan vi utlede at en av de menneskene som mest påvirket hennes vekst og stimulerte hennes kunstneriske orientering var en kusine fra Nord-Europa, som bodde i det som nå er Sverige. Hennes navn var: Freeda (Frida). Corvina møter den aromatiske friskheten til Sauvignon og den krydret runde karakteren til Carménère. Freeda er en perfekt kombinasjon av fruktige og krydret aromaer med en sterk mineralitet og friskhet. Finishen er lang og harmonisk.Vin kan serveres til skalldyrsrisotto, østers, grillet fisk eller lange late kvelder.

Jordmonn

Kalkstein og leire

Område

Vinen er hentet fra blandingen av druer i det sørlige området av Gardasjøen.

Produksjonsmetode

Vinen er hentet fra blandingen av druer i det sørlige området av Gardasjøen. Etter å ha blitt høstet for hånd, blir druene presset sammen. Kontakt med de røde drueskinnene skaper den myke, elegante laksefargen, teknisk kjent som “onion skin”. Alkoholgjæringen skjer etter statisk dekantering i 24 timer i kalde tempraturer. Utvalgt gjær brukes til å indusere gjæring i ståltanker ved en kontrollert temperatur på 13-14 ° C i omtrent 20 dager. Vinen blir deretter liggende på bunnfallet i en måned før den tappes på flaske

Druetyper

Carménère 10% , Corvina 60% , Sauvignon Blanc 30%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.