Rødvin

Cecilia Beretta Valpolicella Doc Classico Superiore Terre Di Cariano

Dyp rød i fargen, dette er en vin med intense aromaer, med noter av kirsebær, vanilje og krydder. Strukturert med en rund munnfølelse. Utmerket med tradisjonelt stekt rødt kjøtt og kalvekjøtt, svinekjøtt, polenta med sopp, fyldige oster. Server ved 16-18 ° C. 13% abv - sukker 6,5 g/l

Italia

Horeca 191,12 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Lyst kjøtt
  • Storvilt
  • Ost
  • Smak
  • 7/12 Garvestoffer
  • 10/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Strukturert, rund og lang.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 60% , Corvinone 20% , Rondinella 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker 6,5 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5601828
  • Vinmonopol12008601
  • LuktDyp rød.
  • SmakStrukturert, rund og lang.
  • FargeAroma av kirsebær og vanilje.
  • ProdusentCecilia Beretta
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Cecilia Beretta

Om produsenten

Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.

Karakteristikk

Dyp rød i fargen, dette er en vin med intense aromaer, med noter av kirsebær, vanilje og krydder. Strukturert med en rund munnfølelse. Utmerket med tradisjonelt stekt rødt kjøtt og kalvekjøtt, svinekjøtt, polenta med sopp, fyldige oster. Server ved 16-18 ° C. 13% abv - sukker 6,5 g/l

Jordmonn

Kalkstein og leire

Område

San Pietro i Cariano

Produksjonsmetode

De beste druene blir valgt ut og høstet med stor omhu. Etter pressing blir mosten gjæret i ståltanker ved 25-28 ° C i 12-14 dager med hyppige monteringer for å fremheve ekstraksjonen av polyfenoler og antocyaniner. Malolaktisk gjæring i ståltanker følger. Etter 2 omstikkinger, overføres vinen til barriques der den eldes i 8 måneder. Endelig lagering skjer med på flasken i 4 måneder.

Druetyper

Corvina 60% , Corvinone 20% , Rondinella 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.