Rødvin

Pasqua - Brasa Coerta Naturale 2018

Det kalles "Brasa Coèrta" og det er begynnelsen på en reise med Pasqua mot produksjon av naturvin. Det er et pilotprosjekt for en 1,2 hektar stor vingård som fremhever ønsket om å svare på forbrukere som er stadig mer interessert i bærekraft. En dydig idé, den tar sikte på å beskytte vingården som en del av territorial arv og har blitt realisert takket være møtet med Diego Rossi, kokk og eier av Trippa restaurant i Milano, alltid lidenskapelig opptatt av naturviner, og Lorenzo Corino, agronom og en av de ledende ekspertene på emnet i Italia og Europa. Av stor finesse, struktur, eleganse og kompleksitet som gjør vinen spesielt interessant for lang levetid. På nesen presenteres den med toner av svart kirsebær forblir fyldig og vedvarende i munnen med retro nasale hint av krydder.

Italia

Horeca 300,80 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Storvilt
  • Smak
  • 7/12 Garvestoffer
  • 8/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Strukturert, balanserte tanniner med rød frukt, vanilje og pepper.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Cabernet Sauvignon 10% , Corvina 50% , Corvinone 20% , Rondinella 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.65 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5814876
  • Vinmonopolnr13487201
  • LuktRubinrød.
  • SmakStrukturert, balanserte tanniner med rød frukt, vanilje og pepper.
  • FargeKirsebær med hint av krydder.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Det kalles "Brasa Coèrta" og det er begynnelsen på en reise med Pasqua mot produksjon av naturvin. Det er et pilotprosjekt for en 1,2 hektar stor vingård som fremhever ønsket om å svare på forbrukere som er stadig mer interessert i bærekraft. En dydig idé, den tar sikte på å beskytte vingården som en del av territorial arv og har blitt realisert takket være møtet med Diego Rossi, kokk og eier av Trippa restaurant i Milano, alltid lidenskapelig opptatt av naturviner, og Lorenzo Corino, agronom og en av de ledende ekspertene på emnet i Italia og Europa. Av stor finesse, struktur, eleganse og kompleksitet som gjør vinen spesielt interessant for lang levetid. På nesen presenteres den med toner av svart kirsebær forblir fyldig og vedvarende i munnen med retro nasale hint av krydder.

Jordmonn

Alluvial leirholdig-kalkholdig jord som ligger på 230 meter o.h. med østlig eksponering og dekker 2500 kvadratmeter,

Område

Plantet i 1985, nordøst for Verona, og ligger i området Valpantena, Vingården er naturlig dyrket, med en tetthet på 5000 vinstokker per hektar. Dyrkingstype er enkel guyot. Druesorter som dyrkes er Corvina, Corvinone, Rondinella, Cabernet Sauvignon og Merlot.

Produsjonsmetode

Druene høstes for hånd med nøye utvalg, for så å forbli i kassene i omtrent ti dager før den presses. Etter pressing legges druene i trekar der naturlig gjær produserer alkoholisk gjæring. Etter dette trinnet vil vinen lagres i andre eller tredje brukte fransk eik tonneaux i ca 6 måneder, hvor malolaktisk gjæring finner sted; deretter i ståltanker for videre tapping på flasker

Druetyper

Cabernet Sauvignon 10% , Corvina 50% , Corvinone 20% , Rondinella 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.