Rødvin

Tenimenti Grieco Anima Osca Rosso

Vinifisert i stål ved 25-26 ° C for å bevare friskheten av aromaer, nesen gir et hintav bær og kirsebær. Støttet av en ikke-påtrengende tanniner med en balansert syre som gir en fruktig avslutning. Passer til: Velsmakende forretter, retter av kjøtt, halvkrydret ost. 13% alkohol - Serveres på 16-18°C - Sukker 3,2 g/l

Italia

Horeca 153,11 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Lyst kjøtt
  • Storfe
  • Ost
  • Smak
  • 5/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Kirsebær og andre bær.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Cabernet Sauvignon 10% , Merlot 10% , Montepulciano 80%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5700919
  • Vinmonopolnr12394801
  • LuktRubinrød.
  • SmakKirsebær og andre bær.
  • FargeFrisk duft.
  • ProdusentTenimenti Grieco
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Tenimenti Grieco

Om produsenten

Fra en 150 meters høyde, med utsikt over kysten til Adriaterhavet og til Tremiti-øyene - det er her vi finner Tenimenti Griecos vingårder og kjeller. Denne dynamiske, innovative vingården drar full nytte av beliggenhetens enestående potensiale for vinproduksjon i topp kvalitet. Kystviner, med sin egen unike identitet næret av jod belastede havbris, er det typiske uttrykket for et landskap mellom himmel og hav.

Karakteristikk

Vinifisert i stål ved 25-26 ° C for å bevare friskheten av aromaer, nesen gir et hintav bær og kirsebær. Støttet av en ikke-påtrengende tanniner med en balansert syre som gir en fruktig avslutning. Passer til: Velsmakende forretter, retter av kjøtt, halvkrydret ost. 13% alkohol - Serveres på 16-18°C - Sukker 3,2 g/l

Jordmonn

Medium strukturert, leire

Område

Osci, San Martino i Pensilis, 150 m.o.h

Produsjonsmetode

Manuell høsting (tidlig midten av oktober). Gjæring ved kontrollert temperatur til 25 ° C i en uke. Lagring i rustfritt stål. Montering og tapping på flaske i mars påfølgende år.

Druetyper

Cabernet Sauvignon 10% , Merlot 10% , Montepulciano 80%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.