Hvitvin

Codice Vino Abruzzo Passerina D.O.P

Strågul farge. På nesen, antydning av ferskenkjøtt etterfulgt av lavendel, med påfølgende duft av kamille. I munnen, noter av sitrus, lavendel og hvit fersken, med frisk syre. Den lange finishen er preget av balanserte mineral- og salt noter. Passer til: Alle fiskeretter. Utmerket som aperitiff. Ideell med godt strukturerte fiskeretter og hvitt kjøtt. Alkohol 13% - Sukker 1 g/l - Serveres på 10-12°C

Italia

Horeca 205,86 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Fisk
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 9/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Sitrus, lavendel og hvit fersken. Mineraler. Lang og balansert avslutning.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Passerina 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5700901
  • Vinmonopol12324101
  • Luktstrågul
  • SmakSitrus, lavendel og hvit fersken. Mineraler. Lang og balansert avslutning.
  • FargeFersken, lavendel, kamille.
  • ProdusentCodice Vino
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Abruzzo
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Codice Vino

Om produsenten

Vi ønsket sterkt Codice Vino, et prosjekt som oppfyller vårt ønske om å bidra enda mer og gjøre Abruzzo gjenkjennelig.Viner designet for å gi presis identitet til historiene som levde av folket vårt, vingårder som ble plantet for år og år siden, litt tilfeldig og litt for lidenskap som i dag gir liv til drømte og sterkt ønsket viner.Vertikal integrasjon av vingård og vingård og sterke markedsforhold er forutsetningene for å lage kvalitetsvin. Basert på dette prinsippet har Codice Vino aziende agricole S.r.l. har implementert produksjonsprosesser som ble finjustert i vingården av professor Attilio Scienza og i kjelleren av enologen Riccardo Cotarella.

Karakteristikk

Strågul farge. På nesen, antydning av ferskenkjøtt etterfulgt av lavendel, med påfølgende duft av kamille. I munnen, noter av sitrus, lavendel og hvit fersken, med frisk syre. Den lange finishen er preget av balanserte mineral- og salt noter. Passer til: Alle fiskeretter. Utmerket som aperitiff. Ideell med godt strukturerte fiskeretter og hvitt kjøtt. Alkohol 13% - Sukker 1 g/l - Serveres på 10-12°C

Jordmonn

210 m.o.h - medium-strukturert jordsmonn, leire med lite organiske materialer

Område

ABRUZZO - Chieti - Denominazione di Origine Protetta

Produksjonsmetode

Passerina er en vindrue som finnes ved Adriaterhavskysten Sentral-Italia, høstet i små kasser fra vingårder med sørøstlig eksponering som er nesten 20 år gamle, er avstilket i små partier ved hjelp av moderne systemer. Druene fraktes i tunneler der temperaturen synker til 4 ° C, deretter inne i pressen hvor de er kontakt i omtrent 8 timer med skallet. Foredling foregår videre i rustfrie ståltanker, 20% av vinen ved 1/3 av gjæringen overføres til barriques der den avslutter den alkoholiske gjæringen.

Druetyper

Passerina 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.