Bitter
BITTER NARDINI APERITIVO
Appelsin, gentianrot og romersk absint er dyktig blandet for å lage en likør med behagelige bitre urtetoner med botanisk preg. Forfriskende når servert kald med soda, brukes i tilberedning av cocktailer og long drinks
Bitter
Appelsin, gentianrot og romersk absint er dyktig blandet for å lage en likør med behagelige bitre urtetoner med botanisk preg. Forfriskende når servert kald med soda, brukes i tilberedning av cocktailer og long drinks
Produktinformasjon
Distilleria Nardini
BORTOLO NARDINI JR Sønn til Bortolo Nardini og Maria Maddalena Giacomuzzi, Bortolo Nardini ble født 25. mai 1739 i Segonzano, i Cembra-dalen, nær Trent. I et land hvor vin er en tradisjon, var det en utbredt praksis å destillere vinrester som en inntektskilde og levebrød. På den tiden flyttet destillatører fra hus til hus med en mobil destillatør, og jobbet som tredjeparts destillatører av rester som stammer fra produksjon av vin. Bortolo Nardini tok opp denne profesjonen, og reiste helt til Bassano del Grappa, ved enden av dalen.
Appelsin, gentianrot og romersk absint er dyktig blandet for å lage en likør med behagelige bitre urtetoner med botanisk preg. Forfriskende når servert kald med soda, brukes i tilberedning av cocktailer og long drinks
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.