Rødvin

Roagna Piemonte Barbera Keykeg

Vinen har en mørk rødlilla farge med en fersk lukt av skogsbær, moreller og fioler. I munnen har den en tiltalende, fast struktur med smak av mørke bær, røtter og et streif av fioler. Den er frisk og leskende i stilen og er fin som drikkevin alene eller sammen med mat som ferske oster, spekemat, lam eller kalvekjøtt.

Horeca 3 447,94 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Produsent

Selezione di Luca Roagna

Karakteristikk

Vinen har en mørk rødlilla farge med en fersk lukt av skogsbær, moreller og fioler. I munnen har den en tiltalende, fast struktur med smak av mørke bær, røtter og et streif av fioler. Den er frisk og leskende i stilen og er fin som drikkevin alene eller sammen med mat som ferske oster, spekemat, lam eller kalvekjøtt.

Jordmonn

Jordsmonnet er variert, men består hovedsakelig av kalkholdig jord med innslag av sand og leire.

Område

Hvert år velger Luca ut de beste små tankene med vin hos venner og kolleger i Piemonte og setter disse sammen til en best mulig vin. Lucas utvalgte viner kommer fra vinmarker med gamle vinstokker i hjertet av Asti-området. Resutlatet er en strukturert, konsentrert og matvennlig barbera slik Luca selv foretrekker den.

Produksjonsmetode

Naturlig gjæret barbera fra Asti-sonen.Vinen gjærer med skallkontakt i ca 30 dager og lagres videre på sementtanker. Tappes hyppig, og er derfor altid fersk i butikk. Tappedato er spesifisert på undersiden av boksen.

Druetyper

Barbera 100%

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr6012504
  • Vinmonopol-
  • Lukt-
  • Smak-
  • Farge-
  • ProdusentSelezione di Luca Roagna
  • Årgang-
  • Land, distrikt Italia , Piemonte
  • Inneholder-
  • Emballasjetype-
  • Korktype-
  • Utvalg-
  • GrossistUnico
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • -
  • Smak
  • -
  • Om vinen
  • Barbera 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Volumn 2000cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.