Musserende

Rall Old Vine Cinsault Pet-Nat

Sør-Afrika

Horeca 235,41 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 8/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av stjernefrukt, epler og mineralitet.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Cinsault 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12%
  • Syre 0.6 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeMusserende
  • EPDnr5267083
  • Vinmonopol10785701
  • LuktLys gul.
  • SmakSmak av stjernefrukt, epler og mineralitet.
  • FargeDuft av røde bær og blomster.
  • ProdusentRall Wines
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Sør-Afrika , Swartland , Coastal Region
  • Inneholder-
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeCrown Cap
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Rall Wines

Om produsenten

Donovan Rall produserer kraftfulle småskala-viner for sarte sjeler.

Halvveis ut i psykologistudiet ble Donovan bitt av den velkjente vinbasillen, og bestemte seg raskt for at det var vin han skulle drive med. Selv om mange mente dette var en Freudiansk glipp, gjorde ikke Donovan som moren sa og lanserte sin første årgang i 2008.

Druene kommer fra selekterte vinmarker i både Swartland og Stellenbosch, der ønsket om riktig jordsmonn og alder på vinstokker har betydd mer enn å produsere vin fra en bestemt region. Med hovedsakelig granittholdig jordsmonn for den hvite vinen og skifer for den røde, hadde han et godt utgangspunkt for å plukke druer til krystallklare viner.

Hvitvinsdruene presses forsiktig mens klasene fortsatt er hele og gjæres kun med naturgjær i små, brukte eikefat. Etter 10 måneder på det fine bunnfallet, tappes vinen på flaske. Rødvinsdruene gjærer som hele drueklaser uten å bli presset, og ligger deretter med skallkontakt i 2 måneder. Etter dette presses druene forsiktig og modnes videre i gamle eikefat i 22 måneder før tapping.

Med kombinasjonen av gamle vinstokker i skrint jordsmonn, lav avling og elegant vinmaking, er det ikke mulig å helt utelukke faren for at man kan utvikle Ochikrasiphobia Frykten for å gå tom for vin!

Jordmonn

Cinsault fra bush vines over 50 år gamle plantet på en kombinasjon av jernholdig leire og granitt.

Område

Swartland er et stor område som strekker seg over 180 km fra 1t nord for Cape Town og opp mot Citrusdal. I nord har man innslag av sand i jordsmonnet og i sør består hovedsaklig jordsmonnet av granitt eller skifer. Området omtales som en av de mest spennende områdene i Sør-Afrika grunnet kombinasjonen av dette jordsmonnet, gamle bush-wines opp mot 100 år og produsenter som lager ærlige og uttrykksfulle viner.

Produksjonsmetode

Håndplukkede druer, naturlig gjæring, gjæring fullføres i flaske, degorgert, usvovlet.Dette er Pet Nat 2.0 hvor det er benyttet druer av høyeste kvalitet.

Druetyper

Cinsault 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.