Rødvin

Microbio Brutal Rouge

Spania

Horeca 303,94 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Produsent

MicroBio Wines

Om produsenten

Ismael Gozalo er en av Spanias mest interessante produsenter og han skaper magi først og fremst med den kjente druen verdeljo og den ukjente druen Rufete.

Ismael jobber med svært gamle vinstokker hvor gjennomsnittsalderen er cirka 180 år og i kombinasjon med det sandholdige jordsmonnet er derfor de fleste vinstokkene upodete da vinlusen historisk aldri fikk fotfeste i område.Ismael produserer svært mange forskjellige viner i små kvanta og kaller derfor sitt vineri for MicroBio Wines og selve vineriet er en bygning med underjordisk kjeller bygget på 1100-tallet.

Forskjellige beholdere og teknikker blir brukt i både gjæring -& lagringsprosessen og resultatet blir derfor viner med særegenhet og unike smaksopplevelser. Vinene er ufiltrerte og produseres uten tilsatt svovel så langt årgangen tillater dette, og druene kommer utelukkende fra økologisk driftede vinmarker.

Produksjonsmetode

Håndplukekde druer, naturlig gjæring, co-fermentert, ufiltrert.

Druetyper

Syrah 40% , Verdejo 60%

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr6030175
  • Vinmonopol14064101
  • LuktDuft av knuste bær, sitrus og blomster.
  • SmakSmak av skogsbær og modne tanniner, frisk avslutning.
  • FargeLys rød.
  • ProdusentMicroBio Wines
  • Årgang*2021
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Spania , Castilla y León
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Lyst kjøtt
  • Lam og sau
  • Smak
  • 7/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av skogsbær og modne tanniner, frisk avslutning.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Syrah 40% , Verdejo 60%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.6 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.