
Hvitvin
Ismael Gozalo La Bande del Argilico
VIn med duft av sitrus, urter og mandelkjerne. I munnen er vinen frisk med god fruktkonsentrasjon og balanserende syre. Prøv sammen med retter av salater, lyst kjøtt og fisk -& skalldyr.
Spania
Hvitvin
VIn med duft av sitrus, urter og mandelkjerne. I munnen er vinen frisk med god fruktkonsentrasjon og balanserende syre. Prøv sammen med retter av salater, lyst kjøtt og fisk -& skalldyr.
Spania
Produktinformasjon
MicroBio Wines
Ismael Gozalo er en av Spanias mest interessante produsenter og han skaper magi først og fremst med den kjente druen verdeljo og den ukjente druen Rufete.
Ismael jobber med svært gamle vinstokker hvor gjennomsnittsalderen er cirka 180 år og i kombinasjon med det sandholdige jordsmonnet er derfor de fleste vinstokkene upodete da vinlusen historisk aldri fikk fotfeste i område.Ismael produserer svært mange forskjellige viner i små kvanta og kaller derfor sitt vineri for MicroBio Wines og selve vineriet er en bygning med underjordisk kjeller bygget på 1100-tallet.
Forskjellige beholdere og teknikker blir brukt i både gjæring -& lagringsprosessen og resultatet blir derfor viner med særegenhet og unike smaksopplevelser. Vinene er ufiltrerte og produseres uten tilsatt svovel så langt årgangen tillater dette, og druene kommer utelukkende fra økologisk driftede vinmarker.
VIn med duft av sitrus, urter og mandelkjerne. I munnen er vinen frisk med god fruktkonsentrasjon og balanserende syre. Prøv sammen med retter av salater, lyst kjøtt og fisk -& skalldyr.
Fra 2 upodete vinmarker i Nieva.Den ene vinmarken har sandholdig jordsmonn, og den andre vinmarken har sandholdig jordsmonn med høyt innslag av grus. Det lette jordsmonnet gjør at det er mer oksygen tilstede, og druene kan da plukkes relativt tidlig med lave ph-verdier.
Castilla y Léon strekker seg over et stort område nord for Madrid.Om sommeren er det svært varmt, men høytliggende vinmarker hjelper vinstokkkene igjennom den lange vekstsesongen. MicroBio Wines har sitt vineri i Nieva, ca 45 minutter nordvest for Segovia.
Druene plukkes i 2 omganger. Den første innhøstingen er for lav PH med høy friskhet, lav alkohol og en naturlig gjæring hvor bakterier ikke oppstår grunnet den lave PH-en i mosten. Den andre innhøstingen er for å tilføre modenhet, finesse og struktur. Vinen gjæres ferdig sammen og ligger på det fine bunnfallet i 5,5 måneder før den tappes.
Verdejo 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.