Rødvin
Lucy Margaux Cab Franc
Australia
Rødvin
Australia
Produktinformasjon
Lucy Margaux Vineyards
“En vinmaker kan velge om han vil være en artist eller en kjemiker” Slik lyder ordene fra sør-afrikafødte Anton Von Klopper.
Som ung jobbet Anton verden rundt i det store hotellkonsernet til Ritz-Carlton og ble regnet som en av Australias beste vinkelnere da han jobbet i Sydney. Det var her han fikk sin fasinasjon for den mer naturlige, men gjennomtenkte tilnærmingen enkelte vinprodusenter hadde til vinmaking. Anton hoppet etter hvert på ønologstudiene i Adelaide og uteksaminerte som nest beste elev.
I 2002 etablerte Anton sitt ”Domaine” i Basket Range i Adelaide Hills sammen med sin kone Sally og deres datter Lucy. Alle vinmarker drives biodynamisk. Chardonnay -& pinot noir druene til toppvinene under Lucy Margaux-etikett er strengt selekterte druer fra utvalgte vinmarker. Under Domaine Lucci-etikett brukes druene som ikke selekteres til toppvinene i tillegg til druer fra venner som også driver biodynamisk.
Hele bær gjærer naturlig med 6 dagers skallkontakt. Lagring i gamle 320-liters fat. Tappes ufiltrert og uten tilsatt svovel.
Cabernet Franc 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.