Hvitvin

Cape Rock White

Sør-Afrika

Horeca 231,94 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Produsent

Cape Rock Wines

Om produsenten

Landskapsarkitekten som tidlig skjønte at det var best å spille på samme lag som naturen.

2001 var året Gavin Brand bestemte seg for å skape også et eget navn for familiens viner. Som de fleste andre i området var Gavin oppvokst med å produsere viner til destillasjon for de store kooperativene, men dette var en lite tilfredsstillende tanke for en som ville være med å utvikle noe i Sør-Afrika. Studielån ble investert i vinmarker, og det ble produsert vin for å selge i bulk for cash-flow. Dette ble videre investert i bedre vinmarker, og resulterte i den første vinen under egen etikett i 2005.

Økologiske -& biodynamiske prinsipper ble tidlig introdusert i både vinmark og kjellerarbeid, og har resultert i en kraftig økning av kvalitet etterhvert som man har fått mer erfaring. Dette blir spesielt tydelig fra 2013 årgangen og introduksjonen av den nye linjen med Asylum -& Amnestyvinene.

Produksjonsmetode

Håndplukkede druer, naturlig gjær, 5 md. bunnfall på gamle fat.

Druetyper

Grenache 33% , Roussanne 25% , Viognier 42%

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr4407409
  • Vinmonopol3404401
  • LuktDuft av blomster og modne sitroner.
  • SmakFruktig, frisk og strukturert.
  • FargeLys gul.
  • ProdusentCape Rock Wines
  • Årgang*2016
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Sør-Afrika , Olifants River
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgUten utvalg
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 9/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Fruktig, frisk og strukturert.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Grenache 33% , Roussanne 25% , Viognier 42%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 11.5%
  • Syre 0.59 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.