Hvitvin

Brunia White Blend

Sør-Afrika

Horeca 258,62 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 8/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av sitrus og mineraler med frisk avslutning.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Sauvignon Blanc 75% , Sémillon 25%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.79 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr6104343
  • Vinmonopol14105901
  • LuktLys gul.
  • SmakSmak av sitrus og mineraler med frisk avslutning.
  • FargeDuft av epler, urter, blomster og sitrus.
  • ProdusentBrunia
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Sør-Afrika , Sondagskloof
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Brunia

Om produsenten

Oppvokst i Johannesburg med sine vininteresserte foreldre bestemte Wade Sander seg i tidlig alder at det var vinstudier han ville gå.

Han fullførte sin ønolog-utdannelse ved Elsenburg og er også en av få utvalgte som har gjennomgått et 3-årig utviklingsprogram igjennom Cape Winemakers Guild Protégé. Programmet sitt mål er å utvikle den neste generasjons prisvinnende vinmakere, og representere en ny fremtid for sørafrikansk vinproduksjon. I 2021 var det 23 personer som har gjennomgått dette programmet. Wade har igjennom dette programmet jobbet med forskjellige vinprodusenter ledende innen sitt felt, og i 2017 startet han på siden sitt eget brand Brunia med druer fra familiens gård i WO Sondagskloof i retning Kapp Agulhas, cirka 2,5-timers kjøring øst for Cape Town.

Jordbruket driftes et biodynamiske prinsipper, og Wade produserer svært elegante viner med høy finesse og konsentrasjon.

Jordmonn

Sauvignon blanc plantet i 2005 og semillon plantet i 2007 på granittholdig jordsmonn i Sondagskloof.

Produksjonsmetode

Druetypene er plukket med cirka en ukes mellomrom, og vinifiseres separat. Druene presses som hele drueklaser og juicen settes i et kjølig rom for en naturlig utfelling av sedimenter. Så snart den naturlige fermenteringen starter flyttes juicen over i eikefat hvor vinen fullfører alkoholgjæringen og modnes videre på bunnfall i 9 måneder. Så blandes vinen og modnes ytterligere 2 mnd før vinen tappes ufiltrert. pH 3,1.

Druetyper

Sauvignon Blanc 75% , Sémillon 25%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.