Rødvin

Brunia Pinot Noir

Sør-Afrika

Horeca 298,72 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Svinekjøtt
  • Lyst kjøtt
  • Småvilt og fugl
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 10/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av bær med god struktur og god avslutning.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Pinot Noir 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.54 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr6104319
  • Vinmonopol14106101
  • LuktLys rød.
  • SmakSmak av bær med god struktur og god avslutning.
  • FargeDuft av røde bær og blomster.
  • ProdusentBrunia
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Sør-Afrika , Sondagskloof
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUnico Real Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Brunia

Om produsenten

Oppvokst i Johannesburg med sine vininteresserte foreldre bestemte Wade Sander seg i tidlig alder at det var vinstudier han ville gå.

Han fullførte sin ønolog-utdannelse ved Elsenburg og er også en av få utvalgte som har gjennomgått et 3-årig utviklingsprogram igjennom Cape Winemakers Guild Protégé. Programmet sitt mål er å utvikle den neste generasjons prisvinnende vinmakere, og representere en ny fremtid for sørafrikansk vinproduksjon. I 2021 var det 23 personer som har gjennomgått dette programmet. Wade har igjennom dette programmet jobbet med forskjellige vinprodusenter ledende innen sitt felt, og i 2017 startet han på siden sitt eget brand Brunia med druer fra familiens gård i WO Sondagskloof i retning Kapp Agulhas, cirka 2,5-timers kjøring øst for Cape Town.

Jordbruket driftes et biodynamiske prinsipper, og Wade produserer svært elegante viner med høy finesse og konsentrasjon.

Jordmonn

Fra vinmark plantet i 2008 på kvarts med innslag av limetone.

Produksjonsmetode

Naturlig gjæring i åpne gjæringskar hvor det benyttes 30% hele drueklaser i bunnen og 70% avstilkes og legges på toppen. Druene presses ned for hånd 2 ganger daglig for å holde skallene fuktig og unngå oksidasjon. Etter 2 uker presses juicen over i brukte fat for videre modning. Etter endt malolaktisk gjæring blir vinen separert fra bunnfallet og tilsatt svovel, og lagres videre på gamle fat til den blir tappet ufiltrert 10 måneder etter innhøsting.

Druetyper

Pinot Noir 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.