Musserende

Novapalma Prosecco Organic

Frisk og floral prosecco med relativt god dybde innenfor denne vinstilen. Vinen har behagelige bobler og smaker av druekjøtt, sitrus og epler. Nyt som tørsteslukker, sammen med salater, tapas, fisk og skalldyr eller enkle grillretter.

Italia

Horeca 167,94 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Karakteristikk

Frisk og floral prosecco med relativt god dybde innenfor denne vinstilen. Vinen har behagelige bobler og smaker av druekjøtt, sitrus og epler. Nyt som tørsteslukker, sammen med salater, tapas, fisk og skalldyr eller enkle grillretter.

Jordmonn

Fra sertifisert økologiske vinmarker plantet sørvendt i skråningene rundt Valdobbiadene.

Område

DOC Prosecco og DOCG Proscco di Conegliano Valdobbiadene ligger i Veneto og Friuli i det nordøstlige Italia. Klimaet og jordsmonnet varierer mye i dette store området og de beste vinmarkene ligger innenfor DOCG Proscco di Conegliano Valdobbiadene, Flotte vinmarker finnes også i de høyereliggende områdene i Veneto og Friuli-Venezia Giulia i det nordøstlige Italia. Her produseres mesteparten av den musserende vinen i Italia.

Produksjonsmetode

Håndplukkede druer, gjæring ved lav temperatur på temperaturregulerte ståltanker. Syre 5,5, sukker 11g/l.

Druetyper

Glera 100%

Opprinnelse

  • VaretypeMusserende
  • EPDnr5836630
  • Vinmonopol12816701
  • LuktDuft av friske bær og sitrus.
  • SmakSmak av sitrus og epler.
  • FargeLys gyllen.
  • Produsent-
  • Årgang-
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistPublico Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Skalldyr
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 2/12 Sødme
  • 4/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av sitrus og epler.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Glera 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 11%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker 11 g/l
  • Volumn 75cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.