Øl

Brasserie de la Pigeonnelle Salamandre Pur Malt

Resultatet er et lyst mot gyllent, overgjæret og ufiltrert øl. Salamandre Pur Malt er har en flott delikat nese av humle og malt med en touch av blomster og honning. Et middels til fyldig øl som med flotte bobler, avdempet og kledelig frukt fra humle og lang ettersmak med pen råvaresødme og fin behagelig bitterhet. Nytes godt alene eller er super kombinasjon med kalde kjøttretter som tartar, lyst kjøtt, fjærkre, gode pølser og spekemat.

Frankrike

Horeca 139,99 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 6/12 Syre
  • 8/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Tørr, syrlig.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 6.5%
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeØl
  • EPDnr2808715
  • Vinmonopolnr536601
  • LuktLys guloransje.
  • SmakTørr, syrlig.
  • FargeLett og frisk.
  • ProdusentBrasserie de la Pigeonnelle
  • Årgang-
  • Land, distrikt Frankrike
  • InneholderGluten
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeCrown Cap
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistAutentico AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Brasserie de la Pigeonnelle

Om produsenten

Hardouin-brødrene startet som øldistributører i Paris og etter mange års arbeid med husene Cantillon og Dupont besluttet de å begynne å produsere øl på egenhånd.

Ludovic og Stéphane flyttet inn i en familieeiendom i Céré-la-Ronde, Touraine i Loire. Før produksjonen kom i gang fant de ut at med base i Loire kunne finne frem til gode, lokale korndyrkere som kunne levere alt de trengte for å lage lokalt og etterhvert økologisk øl. Starten kom i 2003 med La Loirette, en gårdstil ale laget så enkelt som mulig.

Deres øl er upastaurisert, ufiltrerte og gjæret på flaske slik man opprinnelig gjorde det. Brasserie de la Pigoenelle har siden 2008 vært sertifisert økologisk, og produserer nå 80.000 liter, som er liten produksjon i en øl-skala

Dette er ølet alle naturvinprodusenter selv elsker å drikke. Vi er stolte av å kunne presentere dette elegante ølet på det norske markedet!

Karakteristikk

Resultatet er et lyst mot gyllent, overgjæret og ufiltrert øl. Salamandre Pur Malt er har en flott delikat nese av humle og malt med en touch av blomster og honning. Et middels til fyldig øl som med flotte bobler, avdempet og kledelig frukt fra humle og lang ettersmak med pen råvaresødme og fin behagelig bitterhet. Nytes godt alene eller er super kombinasjon med kalde kjøttretter som tartar, lyst kjøtt, fjærkre, gode pølser og spekemat.

Produsjonsmetode

Tradisjonell overgjæret prosess, med annengangs fermentering i flaske.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.