Rosévin

Pasqua Black Label Valpolicella

Rubinrød farge. Elegant duft av moreller, kirsebær, vanilje og friske urter. Velbalansert vin med lang og god ettersmak.

Italia , Veneto

Horeca 169,90 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua - House of The Unconventional

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Rubinrød farge. Elegant duft av moreller, kirsebær, vanilje og friske urter. Velbalansert vin med lang og god ettersmak.

Produksjonsmetode

Druene presses og får deretter maserere i 8-10 timer ved 10°C. Fermentering ved kontrollert temperatur følger i 10-12 dager hvor kontinuerlig remontering utføres for å favorisere utvinning av fargestoffer. Etter malolaktisk gjæring er vinen overført til barriques hvor en del modnes i fire måneder før tapping.

Druetyper

Corvina 60% , Corvinone 25% , Rondinella 10% , Croatina 5%

Opprinnelse

  • VaretypeRosévin
  • EPDnr6230684
  • Vinmonopol-
  • Lukt-
  • Smak-
  • Farge-
  • ProdusentPasqua - House of The Unconventional
  • Årgang*2021
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • Inneholder-
  • Emballasjetype-
  • Korktype-
  • Utvalg-
  • GrossistUrban Wines
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • -
  • Smak
  • -
  • Om vinen
  • Corvina 60% , Corvinone 25% , Rondinella 10% , Croatina 5%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12.5%
  • Volumn 75cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.