Rødvin

Chateau de la Chaize Brouilly

Horeca 195,94 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Produsent

Chateau de la Chaize

Om produsenten

Chateau de la Chaize – 140 hektar med fremtidens Beaujolais i Brouilly.

Chateau de la Chaize dateres tilbake til 1670, og i 2017 ble eiendommen på totalt 330 hektar kjøpt av Christoph Gruy, en spesialist innen konstruksjon og fornybar energi.

Vinmarkene ble umiddelbart lagt om til økologisk vinproduksjon, det praktiseres en «zero-waste» strategi i form av gjenbruk av vann og kun elektriske maskiner.
Eiendommen er nå også selvforsynt med elektrisitet i form av geotermisk energi.

Vinene er i dag HVE-3 sertifisert, og økologisk sertifisering er gjeldende på etikett fra 2021-årgang.

Jordmonn

Fra granittholdig jordsmonn fra forskjellige vinmarker i Brouilly

Produksjonsmetode

Håndplukkede druer hvor halvparten avstilkes og halvparten gjærer naturlig som hele drueklaser. Vinen gjærer med skallet i 10 dager hvor den omstikkes 3 ganger underveis for å separere juicen fra uønsket bunnfall. Videre modner vinen 50% på temperaturregulerte ståltanker og 50% i Foudre.

Druetyper

Gamay 100%

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr6014468
  • Vinmonopol14114801
  • LuktDuft av kirsebær og skogsbær.
  • SmakSmak av bær med god struktur og lang avslutning.
  • FargeLys rød.
  • ProdusentChateau de la Chaize
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Frankrike , Burgund
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistPublico Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Lyst kjøtt
  • Storfe
  • Smak
  • 5/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av bær med god struktur og lang avslutning.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Gamay 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 14%
  • Syre 0.6 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.