Musserende

Champagne Le Bullet Piaf 37,5 cl

Flott briljant strågul med fine bobler. Flott og kompleks duft røde bær, modne friske epler, sitron, krydret og autolyse. Frisk og tørr, med relativt fin fyldig mousse, pen fruktighet kombinert med fint autolysepreg. Lang avslutning.

Horeca 168,80 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Produsent

Maison Burtin

Om produsenten

Maison Burtin ble grunnlagt av Gaston Burtin i 1933, og ligger i hjertet av Epernay, i Château des Archers. Takket være langsiktige kontrakter for kjøp av druer fra flere hundre bønder og produsenter, vinifiserer og lagrer Maison Burtin en rekke cuvéer med presist kvalitetsfokus. Maison Burtin jobber med langsiktige partnerskap noen ganger ledsaget av "skreddersydde" viner for sine kunder, sånn som i dette tilfellet med våre finske venner i Viinitie.

Karakteristikk

Flott briljant strågul med fine bobler. Flott og kompleks duft røde bær, modne friske epler, sitron, krydret og autolyse. Frisk og tørr, med relativt fin fyldig mousse, pen fruktighet kombinert med fint autolysepreg. Lang avslutning.

Jordmonn

Druene kommer fra 20-40 år gamle stokker i Vallée de la Marne, Aube og Côte des Blancs. med ca 35 % Premier Cru og Grand Cru klassifiserte marker. Klassisk kalkholdig jordsmonn fra meget gode adresser.

Produksjonsmetode

Druene høstes for hånd, delvis fra Premier Cru- og Grand Cru-parseller. Basevinen er fra 2017 og reservevinen er på hele 35 %. Basevinen gjærer i ståltanker og malolaktisk gjæring er gjennomført. Andregangsgjæringen skjer på flaske og modnes på bunnfallet i 42 måneder, dosage 9 g/l.

Opprinnelse

  • VaretypeMusserende
  • EPDnr6238802
  • Vinmonopol15610702
  • Lukt-
  • Smak-
  • Farge-
  • ProdusentMaison Burtin
  • Årgang-
  • Land, distrikt Frankrike , Champagne
  • Inneholder-
  • Emballasjetype-
  • Korktype-
  • Utvalg-
  • GrossistAutentico
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • -
  • Smak
  • -
  • Om vinen
  • -
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12.5%
  • Volumn 37.5cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.