Musserende

Celler Jan Vidal Vita Vivet Rose

Rosa farge med rødskjær. På duft friske røde bær, blomster, mineraler. Smaker av røde bær, sitrus, hint av blomster. Fruktkonsentrasjonen er balansert av kremede friske bobler. Lang utgang. Passer som aperitif, fisk, lyst kjøtt eller salater.

Horeca 121,45 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Skalldyr
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 5/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Tørr og frisk. Epler, bringebær og blomster.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Pinot Noir 50% , Trepat 50%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 11.5%
  • Syre 0.5 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeMusserende
  • EPDnr6018063
  • Vinmonopol14393501
  • LuktLys rosa.
  • SmakTørr og frisk. Epler, bringebær og blomster.
  • FargeRøde epler, bringebær og blomster.
  • ProdusentCeller Jan Vidal
  • Årgang*NV
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Spania , Catalonia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistVin John AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Celler Jan Vidal

Om produsenten

Celler Jan Vidal har laget vin og dyrket druer i Penedès som ligger mellom Barcelona og Tarragona siden 1970. Xavier som i dag driver huset er 3. generasjon med en stødig hånd på roret – fokus er fortsatt på klare, økologiske og ærlige viner. Huset omfatter i dag 55 ha og vinstokkene er fra 60 til 25 år gamle.

Karakteristikk

Rosa farge med rødskjær. På duft friske røde bær, blomster, mineraler. Smaker av røde bær, sitrus, hint av blomster. Fruktkonsentrasjonen er balansert av kremede friske bobler. Lang utgang. Passer som aperitif, fisk, lyst kjøtt eller salater.

Jordmonn

Vinmarkene ligger sentralt i Penedès 150 meter over havet. Jordsmonnet er dominert av sand, leire og sten.

Område

Penedès er et relativt flatt og maritimt område som ligger mellom Barcelona og Tarragona. Området er delt inn i 3 underområder hhv. Penedès Superior, Penedès Marítim og Penedès Central.

Produksjonsmetode

Laget på tradisjonell metode. Lagret 10 md. på flaske.

Druetyper

Pinot Noir 50% , Trepat 50%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.