Rødvin

Tierra Savia Zaranda

Blend med økologisk 60% Tempranillo, 20% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon. Manuel høstning, efterfulgt af en spontangæring og modning i gamle fad med batonnage i 9 måneder. Flot vin til lam, biff og vilt.

Spania

Horeca 214,29 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Småvilt og fugl
  • Ost
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 6/12 Fylde
  • 6/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Tørr og fyldig med røde bær og krydder. Lang.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Cabernet Sauvignon 20% , Merlot 20% , Tempranillo (Tinto del Pais) 60%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 14.5%
  • Syre 0.52 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5522214
  • Vinmonopol11725601
  • LuktRød.
  • SmakTørr og fyldig med røde bær og krydder. Lang.
  • FargeRøde bær, krydder, blomster og skogbunn.
  • ProdusentTierra Savia
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Spania , Sierra Norte de Sevilla
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistVin John AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Tierra Savia

Om produsenten

José og Pedro startede Tierra Savia i 2013 med 5 ha vinplanter 700 meter over havet i hjertet af Sevilla. Stilen er ren og transparent med økologisk materiale, moderne teknologi og minimal svovl brug. De producere vin i både barriques og amfora, med elegance som fælles nævner.

Karakteristikk

Blend med økologisk 60% Tempranillo, 20% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon. Manuel høstning, efterfulgt af en spontangæring og modning i gamle fad med batonnage i 9 måneder. Flot vin til lam, biff og vilt.

Jordmonn

Rød ler og rød skifer

Område

Vinmarker ligger i Sevilla i hjertet af Sierra Morena ca 700 meter over havet isoleret fra naboer. Pga højden og kvaliteten på drue stokkende klare Jose og Pedro og høste modne druer tidligt hvert år, noget som gir en flot, harmonisk balance, både aroma mæssigt og selvfølgelig på alkoholen som altid er i harmoni med frugt profilen.

Produksjonsmetode

Manuel høstning, efterfulgt af en spontangæring og modning i gamle fad med batonnage i 9 måneder.

Druetyper

Cabernet Sauvignon 20% , Merlot 20% , Tempranillo (Tinto del Pais) 60%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.