
Hvitvin
La Sorga Sorga Blanc
Aroma av sitron, gule epler, kjøtt. Gul frisk frukt balansert med høy syre, mineralitet, lang utgang.
Frankrike
Hvitvin
Aroma av sitron, gule epler, kjøtt. Gul frisk frukt balansert med høy syre, mineralitet, lang utgang.
Frankrike
Produktinformasjon
La Sorga
La Sorga ble startet i 2008 av Antony Tortul, og fra start har arbeidet vært som négociant, det vil si at alle druer er kjøpt fra andre produsenter. Det gir en utrolig allsidig måte å jobbe på. Her må du holde tungen rett i munnen og sette stø kurs, for hvert år produserer de mellom 30 og 40 forskjellige viner. Fra 2010 begynte David Adell i selskapet og jobber i dag tett med Antony og kona Audri. Produksjonen er på rundt 50,000 flasker årlig – avhengig av vær, vind og svinn. Alle druene kommer fra økologiske eller biodynamiske vingårder i området. La Sorga-viner er null null-viner – ingenting er lagt til.
Aroma av sitron, gule epler, kjøtt. Gul frisk frukt balansert med høy syre, mineralitet, lang utgang.
Jordsmonn med hovedvekt av avrundede stener i Castelreng (Øvre dalen i Limoux)
Alle druer høstes i forskjellige regioner med en radius på 40 minutter fra byen Béziers, vest for Montpellier i Languedoc. Klimaet er varmt og maritimt, så druene høstes ofte tidlig for å beholde de friske elementene i vinen.
Blend av Mauzac 80% og Chardonnay 20%, lavt utbytte på 30hl/ha. Håndplukket, selektert, spontanfermentert. Hele klaser av Mauzac gjærer i 60 dager i juicen fra Chardonnay som presses direkte. Lagring på bunnfall i 6 måneder i glassfiber tanker. Ingenting tilsatt. Ufiltrert og usvovlet.
Mauzac 80% , Chardonnay 20%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.