
Hvitvin
La Sorga Montjoie
Lys rav på farge, ufiltrert. På nesen er den særegen med syltet sitron, aprikos, bivoks og appelsin. Kompleks med høy fruktkonsentrasjon, lav finkornet tannin, og høy syre. Lang utgang.
Hvitvin
Lys rav på farge, ufiltrert. På nesen er den særegen med syltet sitron, aprikos, bivoks og appelsin. Kompleks med høy fruktkonsentrasjon, lav finkornet tannin, og høy syre. Lang utgang.
Produktinformasjon
La Sorga
La Sorga ble startet i 2008 av Antony Tortul, og fra start har arbeidet vært som négociant, det vil si at alle druer er kjøpt fra andre produsenter. Det gir en utrolig allsidig måte å jobbe på. Her må du holde tungen rett i munnen og sette stø kurs, for hvert år produserer de mellom 30 og 40 forskjellige viner. Fra 2010 begynte David Adell i selskapet og jobber i dag tett med Antony og kona Audri. Produksjonen er på rundt 50,000 flasker årlig – avhengig av vær, vind og svinn. Alle druene kommer fra økologiske eller biodynamiske vingårder i området. La Sorga-viner er null null-viner – ingenting er lagt til.
Lys rav på farge, ufiltrert. På nesen er den særegen med syltet sitron, aprikos, bivoks og appelsin. Kompleks med høy fruktkonsentrasjon, lav finkornet tannin, og høy syre. Lang utgang.
Hovedsakelig vulkansk basalt jordsmonn i Pézenas (Hérault-dalen ved Montpellier)
Alle druer høstes i forskjellige regioner med en radius på 40 minutter fra byen Béziers, vest for Montpellier i Languedoc. Klimaet er varmt og maritimt, så druene høstes ofte tidlig for å beholde de friske elementene i vinen.
Bourboulenc druer fra 60 år gamle stokker, med lavt utbytte, 16hl/ha. Håndplukket, sortert, avstilket for hånd og spontangjæret. 40 dager skallkontakt. Vinen lagres i sandsten-egg i 14 måneder.
Bourboulenc 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.