
Hvitvin
La Sorga Louis-Ferdinand
Lys rav, ufiltrert. Duft av oksidert gul pære, kvede, bergamott. Fyldig munnfølelse, høy fruktkonsentrasjon balansert med høy syre, lang utgang.
Hvitvin
Lys rav, ufiltrert. Duft av oksidert gul pære, kvede, bergamott. Fyldig munnfølelse, høy fruktkonsentrasjon balansert med høy syre, lang utgang.
Produktinformasjon
La Sorga
La Sorga ble startet i 2008 av Antony Tortul, og fra start har arbeidet vært som négociant, det vil si at alle druer er kjøpt fra andre produsenter. Det gir en utrolig allsidig måte å jobbe på. Her må du holde tungen rett i munnen og sette stø kurs, for hvert år produserer de mellom 30 og 40 forskjellige viner. Fra 2010 begynte David Adell i selskapet og jobber i dag tett med Antony og kona Audri. Produksjonen er på rundt 50,000 flasker årlig – avhengig av vær, vind og svinn. Alle druene kommer fra økologiske eller biodynamiske vingårder i området. La Sorga-viner er null null-viner – ingenting er lagt til.
Lys rav, ufiltrert. Duft av oksidert gul pære, kvede, bergamott. Fyldig munnfølelse, høy fruktkonsentrasjon balansert med høy syre, lang utgang.
Hovedsakelig vulkansk basalt jordsmonn i Pézenas (Hérault-dalen)
Alle druer høstes i forskjellige regioner med en radius på 40 minutter fra byen Béziers, vest for Montpellier i Languedoc. Klimaet er varmt og maritimt. Det gjør at druene ofte høstes tidlig for å beholde de friske elementene i vinen.
En 50/50 blend av Marsanne og Sauvignon Blanc, lavt utbytte 30hl/ha. Sauvignon Blanc avstilkes manuelt og plasseres i en sandstenskrukke, det samme for Marsanne, men i amfora hvor de gjennomgår en 63 dagers maserasjon og 9 måneder på amfora.
Marsanne 50% , Sauvignon Blanc 50%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.