
Hvitvin
La Sorga Kukuyodel
På duft hvit fersken, sitron, krydder. I munnen er den full av mineralsk friskhet, høy fruktkonsentrasjon, lang utgang.
Frankrike
Hvitvin
På duft hvit fersken, sitron, krydder. I munnen er den full av mineralsk friskhet, høy fruktkonsentrasjon, lang utgang.
Frankrike
Produktinformasjon
La Sorga
La Sorga ble startet i 2008 av Antony Tortul, og fra start har arbeidet vært som négociant, det vil si at alle druer er kjøpt fra andre produsenter. Det gir en utrolig allsidig måte å jobbe på. Her må du holde tungen rett i munnen og sette stø kurs, for hvert år produserer de mellom 30 og 40 forskjellige viner. Fra 2010 begynte David Adell i selskapet og jobber i dag tett med Antony og kona Audri. Produksjonen er på rundt 50,000 flasker årlig – avhengig av vær, vind og svinn. Alle druene kommer fra økologiske eller biodynamiske vingårder i området. La Sorga-viner er null null-viner – ingenting er lagt til.
På duft hvit fersken, sitron, krydder. I munnen er den full av mineralsk friskhet, høy fruktkonsentrasjon, lang utgang.
Leire og kalkstein jordsmonn i Marseillan nær Bassin de Thau. Maritimt klima.
Alle druer høstes i forskjellige regioner med en radius på 40 minutter fra byen Béziers, vest for Montpellier i Languedoc. Klimaet er varmt og maritimt, så druene høstes ofte tidlig for å beholde de friske elementene i vinen.
Blend av Terret Bourret 80%, Picpoul 10% og Muscat d´Alexandria 10%. Håndplukket, selektert, manuell avstilking. Dirkete pressing av Terret Bourett og Picpoul. Muscat d´Alexandria har 40 dagers maserasjon i kar. Vinen blendes og lagres på bunnfall i 6 måneder. Ingenting tilsatt. Usvovlet, ufiltrert.
Picpoul 10% , Muscat of Alexandria 10% , Terret (Bourret, Tarret) 80%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.