
Rødvin
La Sorga Esprit Attila
Farge lilla medium, ufiltrert. Duft av solbær, pepper, bacon, sort oliven. Juicy i munnen, presis solbærfrukt, høy syre, fine tanniner, lang utgang.
Rødvin
Farge lilla medium, ufiltrert. Duft av solbær, pepper, bacon, sort oliven. Juicy i munnen, presis solbærfrukt, høy syre, fine tanniner, lang utgang.
Om produktet
Opprinnelse
Produktinformasjon
La Sorga
La Sorga ble startet i 2008 av Antony Tortul, og fra start har arbeidet vært som négociant, det vil si at alle druer er kjøpt fra andre produsenter. Det gir en utrolig allsidig måte å jobbe på. Her må du holde tungen rett i munnen og sette stø kurs, for hvert år produserer de mellom 30 og 40 forskjellige viner. Fra 2010 begynte David Adell i selskapet og jobber i dag tett med Antony og kona Audri. Produksjonen er på rundt 50,000 flasker årlig – avhengig av vær, vind og svinn. Alle druene kommer fra økologiske eller biodynamiske vingårder i området. La Sorga-viner er null null-viner – ingenting er lagt til.
Farge lilla medium, ufiltrert. Duft av solbær, pepper, bacon, sort oliven. Juicy i munnen, presis solbærfrukt, høy syre, fine tanniner, lang utgang.
Jernholdig leire-kalkstein fra vinmarker i Lagrasse (Corbières)
Alle druer høstes i forskjellige regioner med en radius på 40 minutter fra byen Béziers, vest for Montpellier i Languedoc. Klimaet er varmt og maritimt, så druene høstes ofte tidlig for å beholde de friske elementene i vinen.
Blend laget på 60% Carignan (113 år game stokker), 40% Syrah (40 år game stokker) lavt utbytte 25hl/ha. Håndplukkede druer, spontanfermentert. Maserasjon av hele klaser i 90 dager. Modning i betongkar i 1 år, lagring 1 år på flaske. Ingen svovel, ingen filtrering.
Carignan 60% , Syrah 40%
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.