Rødvin

La Sorga Bagarre Magnum

Intens nese dominert av mørk frukt, kamfer, middelhavs-urter. På smak blåbær, bjørnebær, pepper, pen fylde og høy fruktkonsentrasjon balansert med høy syre, god lengde.

Horeca 438,49 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • -
  • Smak
  • -
  • Om vinen
  • Aramon 25% , Carignan 25% , Syrah 25% , Cinsault 25%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent -%
  • Volumn 150cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr6086714
  • Vinmonopolnr-
  • Lukt-
  • Smak-
  • Farge-
  • ProdusentLa Sorga
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Frankrike , Languedoc-Roussillon
  • Inneholder-
  • Emballasjetype-
  • Korktype-
  • Utvalg-
  • GrossistVin John
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

La Sorga

Om produsenten

La Sorga ble startet i 2008 av Antony Tortul, og fra start har arbeidet vært som négociant, det vil si at alle druer er kjøpt fra andre produsenter. Det gir en utrolig allsidig måte å jobbe på. Her må du holde tungen rett i munnen og sette stø kurs, for hvert år produserer de mellom 30 og 40 forskjellige viner. Fra 2010 begynte David Adell i selskapet og jobber i dag tett med Antony og kona Audri. Produksjonen er på rundt 50,000 flasker årlig – avhengig av vær, vind og svinn. Alle druene kommer fra økologiske eller biodynamiske vingårder i området. La Sorga-viner er null null-viner – ingenting er lagt til.

Karakteristikk

Intens nese dominert av mørk frukt, kamfer, middelhavs-urter. På smak blåbær, bjørnebær, pepper, pen fylde og høy fruktkonsentrasjon balansert med høy syre, god lengde.

Jordmonn

Blanding av skifer og kalkstein dominerte terroirer i Vieussan og Lagrasse.

Område

Alle druer høstes i forskjellige regioner med en radius på 40 minutter fra byen Béziers, vest for Montpellier i Languedoc. Klimaet er varmt og maritimt, så druene høstes ofte tidlig for å beholde de friske elementene i vinen.

Produsjonsmetode

Håndplukket, avstilket manuelt, spontangjæret. Carignan har 2 måneder maserasjon i hele klaser, resten av druene avstilkes. Lagring på sandsteinskrukker i 10 måneder. Ingen svovel, ingen filtrering. Det ble produsert 1000 magnum flasker.

Druetyper

Aramon 25% , Carignan 25% , Syrah 25% , Cinsault 25%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.