Rødvin

Gut Oggau Joschuari

Medium rubinrød, ufiltrert. Aroma av blåbær, skogsbær, fioler og urter. Pen frukt, medium finkornede tanniner, og symfonien er balansert med en spenstig syre. Lang utgang.

Horeca 602,28 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Lam og sau
  • Småvilt og fugl
  • Storvilt
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 4/12 Fylde
  • 6/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av røde bær og skog.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Blaufränkisch 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr6130264
  • Vinmonopol10761601
  • LuktRød.
  • SmakSmak av røde bær og skog.
  • FargeAroma av røde bær og skog.
  • ProdusentGut Oggau
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Østerrike , Burgenland
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistVin John AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Gut Oggau

Om produsenten

Eduard Tscheppe og Stephanie Eselböck startede i 2007 Gut Oggau i byen Oggau, Burgenland i Østrig.

I dag omfatter huset 17 ha med druer certifiseret biodynamisk af Demeter. Alle billederne af menneskerne på etiketten er fiktive.

Familie stamtræet består af følgende: Bedsteforældre: Mechtchild og Bertholdi (begge er enkelt vinmarks vine) Forældre: Joschuari, Emmeram, Timotheus og Josephine. Druerne kommer fra skråninger med høj soleksponering som gir en højere modning og kraftige vine. Børn: Atanasius, Theodora og Winifred.

Karakteristikk

Medium rubinrød, ufiltrert. Aroma av blåbær, skogsbær, fioler og urter. Pen frukt, medium finkornede tanniner, og symfonien er balansert med en spenstig syre. Lang utgang.

Jordmonn

Kalk og skifer

Område

Byen Oggau ligger i regionen Burgenland vest for innsjøen Neusidlesee sørøst i Østerrike mot grensen til Ungarn. Innsjøen fungerer som en radiator og gir mildere somre og vintre i et ellers kontinentalt klima.

Produksjonsmetode

Biodynamiske, håndplukkede Blaufränkisch druer. Vinen gjærer 3 uker på 500 liter brukte fat i ca. 3 uker. Modnes videre på brukte 500 og 1200 liter fat. Flasket uten filtrering eller svovel. Ingenting tilsatt.

Druetyper

Blaufränkisch 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.