
Hvitvin
Gut Oggau Edmund
Lys gul med orangeskjær, ufiltrert. På nesen epler, sitrus, krydder. Fin frukt balansert med en god syrestruktur. Lang finale.
Hvitvin
Lys gul med orangeskjær, ufiltrert. På nesen epler, sitrus, krydder. Fin frukt balansert med en god syrestruktur. Lang finale.
Produktinformasjon
Gut Oggau
Eduard Tscheppe og Stephanie Eselböck startede i 2007 Gut Oggau i byen Oggau, Burgenland i Østrig.
I dag omfatter huset 17 ha med druer certifiseret biodynamisk af Demeter. Alle billederne af menneskerne på etiketten er fiktive.
Familie stamtræet består af følgende: Bedsteforældre: Mechtchild og Bertholdi (begge er enkelt vinmarks vine) Forældre: Joschuari, Emmeram, Timotheus og Josephine. Druerne kommer fra skråninger med høj soleksponering som gir en højere modning og kraftige vine. Børn: Atanasius, Theodora og Winifred.
Lys gul med orangeskjær, ufiltrert. På nesen epler, sitrus, krydder. Fin frukt balansert med en god syrestruktur. Lang finale.
Kalk og grus.
Byen Oggau ligger i regionen Burgenland vest for innsjøen Neusidlesee sørøst i Østerrike mot grensen til Ungarn. Innsjøen fungerer som en radiator og gir mildere somre og vintre i et ellers kontinentalt klima.
Biodynamisk, håndplukket, over 55 år gamle vinstokker. Avstilket og 2 uker skallkontakt, presset skånsomt før spontanfermentering på store gamle fat. Vinen lagres 18 måneder på brukte store fat. Flasket uten filtrering eller svovel. Ingenting tilsatt.
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.