Rødvin

Vivaldi Ripasso

Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre

Italia

Horeca 184,75 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Svinekjøtt
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Smak
  • 8/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Bløt og sødmefull start, streif av mørke bær, varm og litt rustikk ettersmak.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 70% , Corvinone 15% , Rondinella 15%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker 7,5 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr4082095
  • Vinmonopol3809201
  • LuktDyp rød.
  • SmakBløt og sødmefull start, streif av mørke bær, varm og litt rustikk ettersmak.
  • FargeAroma med preg av mørke bær, litt tørket frukt og trekrydder.
  • ProdusentVivaldi
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Vivaldi

Om produsenten

Kallet til et land, Valpolicella, og dets eksepsjonelle viner som har vunnet over entusiaster og kjennere over hele verden. Essensen av disse åsene er i dens vingårder, i dens crus og i de tusen uttrykkene til druene. Valpolicella betyr mangfoldet, rikdommen og tradisjonen til noen av de mest ettertraktede og ettertraktede vinene i verden.

Vivaldi Wines er et selskap eiet av Cantina Sociale Valpolicella Negrar.

Karakteristikk

Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre

Jordmonn

Jordtype: variert, silt-leire, delviskalkrik og delvis på eocene mergel. Gressvoller mellom vinstokker. Dreningssystem: Pergoletta Doppia.

Område

Sted: Valpolicella DOC-området. Høyde: 150-350 meter over havet. Alder på vinstokker i produksjon: 15-25 år. Knopper per vinstokk: 18.Tetthet: 3.300-3.500 per hektar. Avling per hektar: 70 hl.

Produksjonsmetode

Fermentering ved en temperatur fra 25 til 28 °C. Maserasjon for 10 dager Konservering i rustfrie stålkar til februar. Andre gjæring på Amaroneskall i 15 dager ved en temperatur på 15 °C med daglige trykkreduksjoner. Malolaktisk gjæring fullført.

Druetyper

Corvina 70% , Corvinone 15% , Rondinella 15%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.