Rødvin
Vivaldi Ripasso
Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre
Italia
Rødvin
Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre
Italia
Produktinformasjon
Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre
Jordtype: variert, silt-leire, delviskalkrik og delvis på eocene mergel. Gressvoller mellom vinstokker. Dreningssystem: Pergoletta Doppia.
Sted: Valpolicella DOC-området. Høyde: 150-350 meter over havet. Alder på vinstokker i produksjon: 15-25 år. Knopper per vinstokk: 18.Tetthet: 3.300-3.500 per hektar. Avling per hektar: 70 hl.
Fermentering ved en temperatur fra 25 til 28 °C. Maserasjon for 10 dager Konservering i rustfrie stålkar til februar. Andre gjæring på Amaroneskall i 15 dager ved en temperatur på 15 °C med daglige trykkreduksjoner. Malolaktisk gjæring fullført.
Corvina 70% , Corvinone 15% , Rondinella 15%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.