Rødvin

Vivaldi Ripasso

Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre

Italia

Horeca 184,90 NOK
Last ned PDF

Produktinformasjon

Karakteristikk

Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre

Jordmonn

Jordtype: variert, silt-leire, delviskalkrik og delvis på eocene mergel. Gressvoller mellom vinstokker. Dreningssystem: Pergoletta Doppia.

Område

Sted: Valpolicella DOC-området. Høyde: 150-350 meter over havet. Alder på vinstokker i produksjon: 15-25 år. Knopper per vinstokk: 18.Tetthet: 3.300-3.500 per hektar. Avling per hektar: 70 hl.

Produksjonsmetode

Fermentering ved en temperatur fra 25 til 28 °C. Maserasjon for 10 dager Konservering i rustfrie stålkar til februar. Andre gjæring på Amaroneskall i 15 dager ved en temperatur på 15 °C med daglige trykkreduksjoner. Malolaktisk gjæring fullført.

Druetyper

Corvina 70% , Corvinone 15% , Rondinella 15%

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr4082095
  • Vinmonopol3809201
  • LuktAroma med preg av mørke bær, litt tørket frukt og trekrydder.
  • SmakBløt og sødmefull start, streif av mørke bær, varm og litt rustikk ettersmak.
  • FargeDyp rød.
  • Produsent-
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Om produktet

  • Passer til
  • Svinekjøtt
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Smak
  • 8/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Bløt og sødmefull start, streif av mørke bær, varm og litt rustikk ettersmak.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 70% , Corvinone 15% , Rondinella 15%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker 7,5 g/l
  • Volumn 75cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.