Rødvin

Vivaldi Amarone Docg

Farge: rubinrød, tett og kompakt. På nesen: stor intensitet og utholdenhet, eterisk, fruktig med hint av kirsebær og tørkede svisker, tørkede blomster, søtt krydret. Smak: fyldig og bestemt glatt, kontrapunkt av fløyelsmyke tanniner.

Italia

Horeca 275,51 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Storvilt
  • Smak
  • 5/12 Garvestoffer
  • 10/12 Fylde
  • 5/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Mørke kirsebær, solbær, sjokolade og vanilje. Fyldig.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 70% , Corvinone 15% , Rondinella 15%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 15.5%
  • Syre 0.57 g/l
  • Sukker 8 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5863386
  • Vinmonopolnr3809101
  • LuktDyp rubinrød.
  • SmakMørke kirsebær, solbær, sjokolade og vanilje. Fyldig.
  • FargeAroma av mørke bær, tørkede plommer og balsamico.
  • ProdusentVivaldi
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Vivaldi

Om produsenten

Kallet til et land, Valpolicella, og dets eksepsjonelle viner som har vunnet over entusiaster og kjennere over hele verden. Essensen av disse åsene er i dens vingårder, i dens crus og i de tusen uttrykkene til druene. Valpolicella betyr mangfoldet, rikdommen og tradisjonen til noen av de mest ettertraktede og ettertraktede vinene i verden.

Vivaldi Wines er et selskap eiet av Cantina Sociale Valpolicella Negrar.

Karakteristikk

Farge: rubinrød, tett og kompakt. På nesen: stor intensitet og utholdenhet, eterisk, fruktig med hint av kirsebær og tørkede svisker, tørkede blomster, søtt krydret. Smak: fyldig og bestemt glatt, kontrapunkt av fløyelsmyke tanniner.

Jordmonn

Jordsmonn: Variert, silt-leire, delviskalkrik og delvis på eocene mergel. Gressvoller mellom vinstokker. Dreningssystem Pergoletta Doppia

Område

Sted: Valpolicella DOC-området. Høyde: 150-350 meter over havet. Alder på vinstokker i produksjon: 15-25 år. Knopper per vinstokk: 18.Tetthet: 3.300-3.500 per hektar. Avling per hektar: 44 hl.

Produsjonsmetode

Manuell høsting og tørking av druer frem til februar. Fermentering ved en temperatur fra 12 til 23 °C. Sakte maserasjon i 30 dager (hvorav 12 kalde). Full malolaktisk gjæring. Lagring på fat og deretter på flaske. Stabilisering: naturlig.

Druetyper

Corvina 70% , Corvinone 15% , Rondinella 15%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.