Rødvin

Villa Borghetti Valpolicella Classico

Smaksnotater: Rubinrød farge. Elegant duft av moreller, kirsebær, vanilje og friske urter. Velbalansert vin med lang, god ettersmak. Alkohol 12% - Sukker 2,5 g/l - Syre 5,3 g/l

Italia

Horeca 153,13 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Svinekjøtt
  • Fisk
  • Lyst kjøtt
  • Smak
  • 7/12 Garvestoffer
  • 6/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Preg av saftige røde bær, innslag av urter og litt krydder, svakt bitter ettersmak.
  • Drikkeklar, ikke egnet for lagring
  • Corvina 70% , Molinara 10% , Rondinella 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12%
  • Syre 5.6 g/l
  • Sukker 6,4 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr184473
  • Vinmonopolnr358301
  • LuktMiddels dyp rød.
  • SmakPreg av saftige røde bær, innslag av urter og litt krydder, svakt bitter ettersmak.
  • FargeAroma med preg av røde bær, innslag av urter, lakris og trekrydder.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang*2021
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBasisutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Smaksnotater: Rubinrød farge. Elegant duft av moreller, kirsebær, vanilje og friske urter. Velbalansert vin med lang, god ettersmak. Alkohol 12% - Sukker 2,5 g/l - Syre 5,3 g/l

Produsjonsmetode

Gjæret ved 28 C, maserasjonstid 14 dager.

Druetyper

Corvina 70% , Molinara 10% , Rondinella 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.