Rødvin

Villa Borghetti Ripasso

Dyp rød i fargen, presenterer den på nesen med intense aromaer av marasca kirsebær, blåbær og rips etterfulgt av toner av lakris og toast. Rik, rund og glatt på smak med "sjokoladeaktige" tanniner, velbalansert og vedvarende.

Italia

Horeca 184,75 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Storvilt
  • Smak
  • 8/12 Garvestoffer
  • 9/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Rik og fyldig med runde tanniner.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 60% , Corvinone 10% , Rondinella 20% , Negrara 10%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.58 g/l
  • Sukker 9,0 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr1488758
  • Vinmonopolnr4966901
  • LuktRubinrød.
  • SmakRik og fyldig med runde tanniner.
  • FargeIntens aroma av ville kirsebær og rips, med et noe brent preg.
  • ProdusentPasqua
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Dyp rød i fargen, presenterer den på nesen med intense aromaer av marasca kirsebær, blåbær og rips etterfulgt av toner av lakris og toast. Rik, rund og glatt på smak med "sjokoladeaktige" tanniner, velbalansert og vedvarende.

Område

Valpolicella

Produsjonsmetode

De beste druene velges og høstes med omhu. Etter pressing og avstilkning, følger maserasjon på skallet i 15 dager, med re-montasjer og gjæring ved kontrollert temperatur på 24-25° C. Etter hvile i ståltanker frem til februar legges produktet deretter på de brukte skallene til Amarone. Denne gjæringen forsterker strukturen og aromaen til vinen. Etter gjæringen overføres vinen til barriques med forskjellig kapasitet. Etter 12 måneder, blandes den og får eldes i flasken i ytterligere 6 måneder.

Druetyper

Corvina 60% , Corvinone 10% , Rondinella 20% , Negrara 10%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.