Rødvin

Pasqua Nero D'avola Shiraz Doc Sicilia Organic

Dyp rubinrød farge. Intens nesen, med hint av blåbær og plomme og krydrersom kanel og nellik. Myke og fløyete tanniner og godt balansert.

Italia

Horeca 138,37 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Lyst kjøtt
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Smak
  • 7/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 9/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Ung og saftig frukt, preg av røde bær, urter og krydder, tørr og frisk ettersmak.
  • Drikkeklar, ikke egnet for lagring
  • Nero d'Avola 60% , Syrah 40%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.6 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5062559
  • Vinmonopol10879201
  • LuktMiddels dyp rød.
  • SmakUng og saftig frukt, preg av røde bær, urter og krydder, tørr og frisk ettersmak.
  • FargeAroma preget av røde og mørke bær, litt syltet frukt, urter og lakris.
  • ProdusentPasqua - House of The Unconventional
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italia , Sicilia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeSkrukapsel
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua - House of The Unconventional

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Dyp rubinrød farge. Intens nesen, med hint av blåbær og plomme og krydrersom kanel og nellik. Myke og fløyete tanniner og godt balansert.

Jordmonn

Jordsmonn er en kombinsajon av kalk og leire

Område

Denne vinen stammer fra vestsiden av den vakre øya Sicilia. Dette miljøet er perfekt egnet for økologisk vindyrking og forskjellene i vingårdshøydene gjør at høsten strekker seg over så lenge som fire uker, noe som skaper sunne, fullmodne druer med distinkt friskhet og høyt aromatisk uttrykk.

Produksjonsmetode

Druene er gjæret separat med maserasjon av skallet på kontrollert temperatur i 15-20 dager med hyppig overpumping. Den myke pressingen forbedrer antocyanin-ekstraksjonen og gir vinen en intens farge og mykhet. Druer blandes i slutten av januar-februar. Så er vinen lagret i rustfrie ståltanker hvor malolaktisk gjæring finner sted. Etter dekantering lagres vinen i rustfrie ståltanker i 3-4 måneder.

Druetyper

Nero d'Avola 60% , Syrah 40%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.